Monthly Monitor macska vizelet indikátor betegségek megelőzésére és felismerésére

1 790Ft
Betöltés alatt...
Speciális macskaalom, melyet egyes betegségek korai stádiumban történő felismerésének érdekében fejlesztettek ki. A Monthly Monitor egy forradalmian új macskaalom, mely a benne található egészségügyi ellenőrző kristályokkal segítséget nyújt macskája egészségi állapotának kimutatásában, annak vizeleti pH szintjének ellenőrzésével. A macskák hírhedten jól rejtik el betegségüket, de az alomban található Monthly Monitorban található egészségügyi indikátor kristályok hamar feltárják a problémákat még azelőtt, hogy macskája látható külső jeleket mutatna rossz közérzetéről. A magas vagy alacsony pH korai jelzése lehet számos betegségnek, egészségügyi problémának úgy mint ciszták, húgyhólyag kövek, húgycső dugók, húgyhólyag fertőzések. A betegség korai felismerése és kezelése jelentheti a különbséget élet és halál között macskája számára. Magába zárja a szagokat. Biztonságos a macskáknak. Mesterséges illatanyagoktól mentes.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Felhasználási javaslat:

  • Minden hónapban, a macskaalom feltöltés után, terítse el az alom tetején egyenletesen a Monthly Monitor speciális macskaalom teljes tartalmát.
  • Amikor a macska használja az almot, rövid idővel a használat után hasonlítsa össze a vizelettel érintkezett kristályok színét a tasakon található ellenőrző csíkkal/táblázattal.
  • Konzultáljon macskája állatorvosával, ha az eredmények azt mutatják, hogy kedvence vizeletének alacsony vagy magas pH-értéke
  • Ha a kristályok színe azt jelzi, hogy a macska vizeletének pH-ja normális, célszerű 30 nap múlva újra ellenőrizni.

Az eredmények értékeléséhez letölthető ellenőrző táblázat megtalálható a www.monthly-monitor.com weboldalon is. A pH értékek ellenőrzése után a Monthly Monitor speciális macskaalmot keverhetjük a szokásos macskaalommal, mely segít megszüntetni a szagokat.

Ahol több macskát tartanak, szükséges a tesztelés idejére szeparáltan tartani a macskákat, így minden macska saját almot kapjon.

A bontatlan MONTHLY MONITOR zsákot tárolja száraz helyen, és óvja a közvetlen napfénytől.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13