Leonardo marhahúsban gazdag konzerves macskaeledel

Mivel a házimacska vadon élő fajtársaihoz hasonlóan húsevő, a Leonardo konzerveledelek célja a "színhús-minőség" nyújtása. A marhahúsos konzerv válogatott összetételének az alapja a nagy mennyiségű friss marhahús.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Leonardo marhahúsban gazdag konzerv egy teljes értékű eledel macskák számára.

Jellemzők:

  • A mai macska, vadon élő fajtársaihoz hasonlóan, kimondottan húsevő. Ezért kizárólag csak friss húsok kerülnek feldolgozásra.
  • Ezeknek a termékeknek a magas biológiai értéküknek és minőségüknek köszönhetően macskája napi eledelszükségletének fedezésére csak egy viszonylag kicsi mennyiségre van szükség.

Összetétel: Hús és állati származékok (65 %, ebből 25 % marhahús); húslé (34 %); ásványi anyagok (0,5 %); tojáshéj, szárított (0,5 %)

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin 200 N.E.; E-vitamin 50 mg; taurin 1.000 mg; mangán (mint mangán-szulfát) 2 mg; cink (mint cinkszulfát monohydrát) 20 mg; jód (vízmentes kálciumjodát) 0,2 mg

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13