Leonardo Light baromfihúsban gazdag szárazeledel

Túlsúlyos és érzékeny macskák részére ajánljuk. Ezen problémák több okra is visszavezethetőek. Lehet például a helytelen táplálkozás következménye vagy éppen horminális eredetű jelenség: ivartalanítás után.

Termékvariánsok betöltése...

Napi etetési mennyiség és költség

Leonardo Light baromfihúsban gazdag szárazeledel

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Túlsúlyos és érzékeny macskák részére ajánljuk. Ezen problémák több okra is visszavezethetőek. Lehet például a helytelen táplálkozás következménye vagy éppen horminális eredetű jelenség: ivartalanítás után. Mindkét esetben fennáll, hogy a macska vitalitása csökken és a betegségre való hajlam megnő.

A LEONARDO Light egy olyan energiaszegény (csak 11% és magas, 35% fehérjetartalom) zsíreledel, mely macskáját újra tökéletes formába hozza és ezáltal nagyban hozzájárul az Ön macskája egészségéhez. L-carnitin tartalma elősegíti a felesleges testzsír lebontását.

A LEONARDO szárazeledelek különlegessége abban rejlik, hogy fontos táp-és vitalitást szolgáló anyagokat tartalmaz (anktartiszi világítórák, omega-3 zsírsav, növényi rostok) melyek hozzájárulnak, hogy macskája egészséges, életvidám és kiegyensúlyozott legyen.

Csúcsminőségű fehérjék: az összfehérje állati eredetű fehérjetartalma: 85%, ebből szárnyas 65%, hal 20%

L-carnitin – A testzsír lebontásban segít STAY-Clean – Csökkenti a foglepedék lerakódását pH-kontroll – Optimalizálja a vizelet pH-értékét, védve ezzel a vesekő és húgykő kialakulásától.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.