2 vélemény alapján

Leonardo Adult Sensitive kacsahúsos és rizses szárazeledel

Kifejlett macskák részére ajánljuk 1 éves kortól. A LEONARDO Adult programjából a Sensitive szárazeledel kacsával és rizzsel egy finom ízvariáció az igazi szárnyasrajongók számára.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Leonardo Adult Sensitive kacsahúsos és rizses szárazeledel

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kifejlett macskák részére ajánljuk 1 éves kortól. A LEONARDO Adult programjából a Sensitive szárazeledel kacsával és rizzsel egy finom ízvariáció az igazi szárnyasrajongók számára. Magas értékű szárnyashúst (kacsa, csirke, stb.), tengeri halat, burgonyát és könnyen emészthető rizst használunk fehérjeforrásként. Értékes természetes hatóanyagok teszik oly különlegessé ezt az eledelt.

A LEONARDO az egyetlen macskaeledel, ami a szőlőmag minden természetes összetevőjét tartalmazza, így benne rejlik a létező legjobb sejtvédelem, mivel azt szeretnénk, hogy macskája egészséges maradjon. A LEONARDO szárazeledelek különlegessége abban rejlik, hogy fontos táp-és vitalitást szolgáló anyagokat tartalmaz (szőlőmagliszt, növényi rostok, anktartiszi világítórák, stb.), melyek hozzájárulnak, hogy macskája egészséges, életvidám és kiegyensúlyozott legyen

Csúcsminőségű fehérjék: az összfehérje állati eredetű fehérjetartalma: 85%, ebből szárnyas 75%, hal 10%

Gentle Hairball Transit (Gyengéd Szőrlabda Tranzit) – Megkönnyíti a szőrlabdák eltávolítását STAY-Clean – Csökkenti a foglepedék lerakódását pH-kontroll – Optimalizálja a vizelet pH-értékét, védve ezzel a vesekő és húgykő kialakulásától.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


Utoljára módosítva: 2024.02.13