Leonardo Adult Sensitive halas és rizses szárazeledel

Kifejlett macskák részére ajánljuk 1 éves kortól. A LEONARDO Adult Sensitive tengeri hallal és rizzsel maga az egészséges tengeri sokféleség. A tengeri hal természetes omega-3 zsírsavai biztosítják a selymes szőrt és az egészséges bőrt.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Leonardo Adult Sensitive halas és rizses szárazeledel

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kifejlett macskák részére ajánljuk 1 éves kortól. A LEONARDO Adult Sensitive tengeri hallal és rizzsel maga az egészséges tengeri sokféleség. A LEONARDO Adult Sensitive programban az ízletes antarktiszi világítórákkal ízesített krokettjei különösen pozitív hatású a szív-és keringési rendszerre, mindemellett igazi ínyencfalatok a halkedvelő cicusok számára. A tengeri hal természetes omega-3 zsírsavai biztosítják a selymes szőrt és az egészséges bőrt.

A LEONARDO szárazeledelek különlegessége abban rejlik, hogy fontos táp-és vitalitást szolgáló anyagokat tartalmaz (szőlőmagliszt, A, D, E, B1 és B2 vitaminok), melyek hozzájárulnak, hogy macskája egészséges, életvidám és kiegyensúlyozott legyen.

Csúcsminőségű fehérjék: az összfehérje állati eredetű fehérjetartalma: 85%, ebből hal 50% szárnyas 10%,

ProImmun – Természetes módon stimulálja az immunrendszert STAY-Clean – Csökkenti a foglepedék lerakódását pH-kontroll – Optimalizálja a vizelet pH-értékét, védve ezzel a vesekő és húgykő kialakulásától.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.