1 vélemény alapján

Kong Wubba Floppy Ears kutyajáték

4 390Ft
Betöltés alatt...
A Wubba Floppy Ears szórakoztató, interaktív visszahozós játék. A hosszú, hajlékony fület könnyű felkapni és eldobni, így kiválóan alkalmas a visszahozós játékokhoz. A kutyák a móka kedvéért önfeledten sípoltatják és rázzák a Floppy Ears.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Wubba Floppy Ears termékjellemzők:

 • Tartós, megerősített műszálas anyag.
 • A belsejében két labda található – egy teniszlabda felül, és egy sípoló labda alul.
 • Négyféle figurával kapható: tigris, leopárd, zebra és zsiráf.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


  Kata  -  2018. 03. 24. 06:13

  Nagyon cuki ez a játék, a kutyusunk imádja, ő biztos maximum pontszámot adna rá :) Csipog, repül, lehet húzkodni, szóval szuper :)Ami miatt én levonok egy csillagot az a tartóssága. Tény és való, hogy nálunk extra igénybevételnek van kitéve, mert tényleg játszunk vele és nem csak eldobjuk és visszahozza, útközben egy kis rágcsálásnak is ki van téve :) Ezért, már nincs meg az orra, mert az bizony kidudorodott... Jobb lett volna, ha csak rá van festve :) Ezt leszámítva jól bírja, még a fülei is meg vannak :) A fehér pofijából már semmi nem látszik, kevésbé latyakos időben, biztosan tovább tiszta marad :)
  A leírás miatt (A belsejében két labda található – egy teniszlabda felül, és egy sípoló labda alul.)nagyobb termékre számítottam, de pont akkora (fülek nélkül), mint az L-es méretű Kong harang, szóval tökéletes a mérete is.
  Egy szó, mint száz, aranyos kis játék ez, aki teheti mindenképpen vegye meg :)

Utoljára módosítva: 2024.02.13