Kennels' Favourite Citrus tejsavó pasztilla kutyáknak - A szervezet ellenállóképességéért és a jó emésztésért

Kennels' Favourite Citrus tejsavó pasztilla kutyáknak - A szervezet ellenállóképességéért és a jó emésztésért

1 690Ft
Betöltés alatt...

A Kennels' Favourite tejsavó pasztillák 100%-ig természetesek, és holland szakemberek által kerültek kifejlesztésre. Szárított tejsavóból (a holland sajt gyártásának mellékterméke) készül. Egyedülálló összetevőinél fogva a Kennels' Favourite tejsavó pasztillák nélkülözhetetlenek kutyája egészsége szempontjából. Napi fogyasztás ajánlott, és a túladagolás semmiféle mellékhatást nem okoz.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A fő összetevők leírása:


TEJSAVÓ (SAJTSAVÓ)

A tejsavó egy melléktermék, mely a sajtok, krémsajtok és a kazein gyártása közben keletkezik. A Kennels' Favourite Tejsavó Pasztillák szárított tejsavóból készülnek, amely a Holland sajt gyártása során marad fenn, ez az úgynevezett: sajtsavó. A folyamat, mely során a tej savóvá alakul alkotja az alapját az egyik legfontosabb tejtermék: a sajt gyártásának. A sajt úgy készül, hogy elkülönítik a tej legfontosabb alkótóelemeit, főleg a zsírt és a protein-kazeint a folyadékból. Ez a folyadék, amely az elkülönítő eljárás után megmarad, ‚savó‘-ként ismert. A tejsavó majdnem az összes sót és mikroelemet tartalmazza, melyet a tej, csakúgy a vízben oldódó vitaminokat: a sajtsavó sokkal többet tartalmaz belőlük, mint a krémsajtok savója. A száraz tömeg körülbelül 6%-ot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a hasznos elemek fele a savóban marad. Tartalmazza az összes tápláló anyagot, kivéve a zsírt, de a savó tartalmaz ezeken kívül fiziológiai szempontból fontos anyagokat, nevezetesen a savóproteineket. A savóprotein egy magas proteintartalmú, és alacsony – szinte elhanyagolható mennyiségű – szénhidrátot, és (esszenciális) zsírokat tartalmazó termék. A sajtsavóból készült termékek ezért különleges fontossággal bírnak az idősebb állatok, és azon állatok esetében, melyek túlsúlyosak vagy inaktívak. A tejsavó proteinek több esszenciális aminosavat tartalmaznak, mint a kazein, és tartalmaznak még ezen kívül albuminoid összetevőket, melyeket a szervezet a strukturális anyagcserére, főleg a májproteinek szintézisére és a hemoglobin és vérplazma előállítására használ. A tejsavó protein sokkal inkább hasonló az anyatejben található proteinhez, mint a tehéntej proteinje. A tejsavó ezért használatos a baba tejek előállításánál. A tejzsír szétporlik, ezért könnyebben oldódik a testben. A száraz sajtsavó a következő esszenciális összetevőket tartalmazza: laktóz, amely több mint 70%-ban száraz anyagból áll; protein állomány; amely magas számú aminosavat tartalmaz; az összes B-csoporthoz tartozó vitamin; kalcium és magnézium, illetve probiotikus baktériumok. A laktóz előidézi a lassú hidrolízist az emésztőszervekben: ez a folyamat korlátozza az erjedést, normalizálja a bélflórát, és megakadályozza a rothadást és a gázképződést. Továbbá a laktóz kisebb mértékben hozzájárul a zsír képződéséhez is. A savó napi fogyasztása nagyon jó módszer az immunitás fokozására. A szervezetnek szüksége van a sajtsavóra hogy felépítse és erősítse az izomrendszert, a szerveket és az idegsejteket. A Kennels' Favourite Tejsavó Pasztillák vitaminokkal és ásványi anyagokkal napi táplálékként ajánlatosak az Ön kutyája számára, mely segíthet eltávolítani a koleszterinfölösleget és a méreganyagokat a testből.

A tej által tartalmazott összetevőknek, és a savó biológiai értékének köszönhetően azt mondhatjuk, hogy ezek igazán értékes előállított anyagok.

Ezért kétség nélkül állíthatjuk: a savó a jövő terméke.


TEJÉLESZTŐ

Kennels' Favourite Tejsavó Pasztillák tejsélesztővel telítettek (tejsavóból), amely vitaminokat, speciális aromát és ízt tartalmaz. A tejből készült tejélesztő gazdag proteinekben, B vitamin komplexben és más vitaminokban. Biztosítja az étvágy fokozódását, és hozzájárul a tömött és csillogó bundához. De ami a leglényegesebb: a tejélesztő nagy mennyiségű hasznos élő mikroorganizmust tartalmaz, melyek megfékezik a patogének és a patogenikus mikroflóra fejlődését, ezért elengedhetetlenül szükséges az emésztőszervrendszer flórájának. A tejélesztő mikrobáinak képessége, hogy meggátolják a rothasztó baktériumok növekedését. Tudományos tesztek bizonyítják, hogy a tejélesztő antibiotikus hatóanyagot bocsát ki, melyet az acidofil baktériumok termelnek. A káros baktériumok elleni ellenállóképesség fokozásával, a tejélesztő segíti a testet, hogy felvegye a harcot az olyan anyagokkal, melyek károsítják az egészséget, oly módon, hogy megelőzi a test idő előtti öregedését. Ugyanakkor, a tejélesztő jótékony hatással van a vérre és az idegrendszerre is. A tejélesztő (tejsavóból) nagy mennyiségű E vitamint, nikotinsavat, pantoténsavat, H vitamint (biotin), B12 vitamint, folsavat és C vitamint tartalmaz. Ez az összetevő segít az Ön kutyájának a kiegyensúlyozott és aktív anyagcsere fenntartásában.


DEXTRÓZ MONOHIDRÁT (KUKORICASZUKRÓZ)
Tudományos név: Meritose

A Dextróz egy tápanyag, mely szénhidrátokat tartalmaz. A dextróz egy fehér, édes, vízben oldódó kristályos por, utóíz nélkül. Keményítőből és glükogénből, így együtt cellulózból áll. A végtermék legalább 99.5% dextrózt és 0.5% maltózt (‚sörcukor‘) tartalmaz száraz formában: a nedvességtartalom nem lehet több 9%-nál. A dextróz fontos szerepet játszik az anyagcserefolyamatokban, erősíti a redox folyamatokat és serkenti a máj antioxidáns funkcióját. A szövetekben a dextróz glükóz-6-foszfáttá alakul, amely igencsak aktív szerepet játszik az anyagcsere különböző fázisaiban és energiát biztosít az élő sejtek számára. A dextróz anyagcserefolyamata alatt nagy mennyiségű energia szabadul fel a szövetekben, meylek szükségesek a szervezet működéséhez. A dextróz serkenti az anyagcserét: erősíti a máj antioxidáns funkcióját, tágítja a véredényeket és elősegíti a vizeletképződést (a hólyag munkáját).


B VITAMIN-KOMPLEX (B1-B2-B6-B12)

A B-csoport az egyik legnagyobb a vitaminok csoportjai közül, nem kevesebb mint 20 vitamint tartalmaz. A B-csoportba tartozó vitaminok kombinációja különösen fontos szerepet játszik, és ezért eredménytelen csak például B2 vitamint vásárolni, és elkezdeni egy kezelést ezzel, ha más B-csoportba tartozó vitaminok nem elérhetők.

Minden Kennels' Favourite Tejsavó Pasztilla tartalmaz B-vitamin komplexet, amely elengedhetetlen a kutyák egészségének megőrzéséhez:

  • B1 - tiamin
  • B2 - riboflavin
  • B6 - pyridoxin
  • B12 – cyanocobalamin

Vitamin B1 (tiamin) egy vitamin neurózis ellen. A B1 vitaminnak pozitív hatása van az izomfunkciókra és az idegrendszerre: ez enzimek kombinációja, melyek számos fontos funkciót szabályoznak a szervezetben, főleg a szénhidrátok és az aminosavak anyagcseréjét. Ez a vitamin szükséges a központi és a periférikus idegrendszer normál működéséhez.
Vitamin B2 (riboflavin) hatással van a sejtek növekedésére és regenerálódására; illetve fő szerepet játszik az emberi szervezet összes szövetében az oxidációs folyamatokban, csakúgy mint a szénhidrát, protein és zsír anyagcseréjének szabályozásában. Ez a vitamin nagy mértékben támogatja a szemek normál működését. A riboflavin a rhodopszin egy kombinációja, és megvédi a retinát az ultraviola sugarak káros hatásaitól.
Vitamin B6 (pyridoxin) az állati szervezetekben a protein és a zsír anyagcseréjében játszik szerepet. Az izmoknak szükségük van rá, és a kalciummal együtt biztosítják azok normál működését és pihentetését.
Vitamin B12 (cyanocobalamin) szükséges az egészséges idegrendszerhez és a máj megfelelő működéséhez. Segít a szervezetnek a vörös vértestek előállításában, és az anyagcserében is.

DÉLIGYÜMÖLCSVELŐ

Specifikusan hatásos terápiás hatás. A koenzimek közreműködnek a lipidek felbontásában melyek az eledelben találhatók, más szóval a citrusolaj segít a testsúly szabályozásában.
Az ismert citrus olajak: grépfrút, citrom, narancs, illetve a zöldcitrom. Bármilyen furcsa, de a legtöbb koenzimet nem a gyümölcshús, hanem a héj tartalmazza. A citrusfélék gyümölcshúsa csak 0,5% koenzimet, míg a héjuk körülbelül 80% koenzimet tartalmaz.
A citrusolaj növeli az étvágyat, de sikeresen küzd a lipidekkel, így együttvéve a bevitt eledel könnyebben dolgozható fel lipidek és proteinek szintjére és nem engedi a fölös energiák elraktározását, azaz hozzájárul a jó emésztéshez.
Az esszenciális citrusolajnak köszönhetően a "Citrus" Kennels' Favourite Tejsavó Pasztillák sikeresen felveszik a harcot a cellulitisszal és a zsírpárnákkal.
A citrusolaj képes arra, hogy megerősítse és szinten tartsa az immunrendszert, növelve ezzel az ellenállóképességet a betegségekkel és fertőzésekkel szemben. A citrusolaj támogatja az anyagcserét, eltávolítja az izomban lerakódott káros anyagokat, hozzájárul az ízületek rugalmasságához. A citrusolaj normalizálja a zsíranyagcserét, így járul hozzá a súlyfelesleg leadásához. A citrusolaj optimalizálja a máj működését, csökkenti a gyulladásos folyamatokat, és csökkenti a lerakódásokat. A bevitt eledel hasznosítottságának foka növekszik, a teltségérzet megmarad a gyomorban. Ez hozzájárul a vér és a nyirok tisztulásához a méreganyagoktól.
Ezen tulajdonságainál fogva a citrusolaj megfelelő az immungyengeséggel járó betegségek kezelésénél, normalizálja az arteriális nyomást, csökkenti a koleszterin és protrombin szintjét a vérben. Ősidők óta, a citrusolaj ajánlott az emésztőszervrendszeri betegségekre, ételmérgezés esetén a tünetek csökkentésére. Szintén csökkenti a fogíny vérzékenységét, fehéríti a fogzománcot, a szuvasodás kialakulását, illetve felfrissíti a szájüreget.

 

Összetevők: dehidrált tejsavó, búzakeményítő, dextróz, dehidrált tejélesztő kivonat, déligyümölcsvelő, vitaminok.
Adalékanyagok/kg: vitamin B1 0.04%, vitamin B2 0.05%, vitamin B3 0.029%, vitamin B6 0.03%, vitamin B12 0.35%, vitamin A 9.526IE, vitamin D3 1.191IE, vitamin E 7mg, kolin 240mg.
Összetétel: nyers protein 9.9%, nyerszsír 7.1%, nyershamu 2.8%, nyersrost 3.4%, nedvesség 6.9%.
Napi fogyasztás: min. 2-3 tabletta 5 testsúlykilogrammonként, rendszeresen. A túlzott bevitel nem okoz mellékhatásokat.
Gyártva és csomagolva Hollandiában.
Tárolja hűvös, száraz helyen.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Nettó súly: 150 g
Tartalom: ± 100 tabletta

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13