JBL ProNovo Bel Weekend – Hétvégi táp

1 090Ft
JBL Weekend Hétvégi táp halak részére. A hétvégi táp abból a célból lett kifejlesztve, hogy míg Ön hétvégi kirándulását élvezi, halai ez idő alatt is megfelelő táplálékhoz juthassanak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

 A hétvégi táp az összes olyan létfontosságú tápanyagot tartalmazza (gabonák,hal és halszármazékok, növényi származékok élesztő, alga és állati eredetű származékok), melyre szüksége van a halaknak ahhoz, hogy egészségesek és életerősek legyenek. Főeleség. Az EC által engedélyezett színezékek hozzáadásával készült. Ajánlott adagolás: A hétvégi táp azonnal fogyasztható eledel, 10-15 közepes méretű hal részére 3 napon át. Helyezzen egy vagy több kockát az akvárium vizébe, a halak számától függően. A kocka folyamatosan oldódik a halak tápanyagfelvételével összhangban, anélkül, hogy a vizet zavarossá tenné. Megjegyzés: A víz keménységétől függően a kocka gyorsabban vagy lassabban oldódik fel. A meghatározott oldódási idő közepes keménységű víz esetén érvényes.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13