JBL TerraVit multivitamin kétéltűnek és hüllőnek

4 390Ft
Betöltés alatt...
JBL TerraVit Pulver Multivitamint és nyomelemeket tartalmazó készítmény terráriumi állatoknak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A kétéltűek és hüllők igényeihez igazított speciális multivitamint és nyomelemeket tartalmazó készítmény por formában.

Tartalmaz még esszenciális aminosavakat és létfontosságú nyomelemeket. Biztosítja a terráriumi állatok egészséges tartását, véd a hiánybetegségektől, segíti az egészséges növekedést, javítja az étvágyat és támogatja a természetes vedlési folyamatot.

A készítményt a táplálékkal együtt adjuk az állatoknak.

Felhasználás: A készítményt szórjuk rá a táplálékra (szárazeleségre, gyümölcsre, húsra, zöldségre) azoknál az állatoknál, amelyek nem kapnak élő táplálékot. Érdemes enyhén megnedvesíteni a táplálékot, így a készítmény jobban rátapad. Élő táplálékállatok esetén a következő eljárás javasolt: tegyünk egy edénybe egy adagolókanál TerraVit Pulver készítményt, majd az etetésre szánt táplálékállatokat, és rázzuk össze őket addig, amíg elegendő vitamin-por rájuk nem tapadt.

A gondozott állatok nagyon sokfélék lehetnek, különféle táplálkozási szokásokkal, ezért az adagolásnál támpontként a következőket javasoljuk: egy adagolókanálnyi készítményt adjunk 100 g táplálékhoz hetente.

Nagyobb állatok, pl. boák esetén etetésenként 0,5-1 adagolókanálnyi javasolt, hiszen ezek az állatok ritkábban esznek.

Fontos: A JBL TerraVit Pulver táplálék-kiegészítő készítményt a napi alapeleség-adag 20%-áig szabad alkalmazni a D3 vitamin tartalom miatt és csak terráriumi állatoknál.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13