JBL ProNovo Betta Grano S Click alapeleség bettáknak

2 090Ft
Betöltés alatt...
JBL Nano Betta Alapeleség bettáknak 6% krillel. A JBL által kifejezetten a kis akváriumok számára kifejlesztett NANO-sorozat a NANO akváriumok szükségleteihez igazodik, és lehetővé teszi a bennlakó halak szakszerű és fajnak megfelelő ellátását.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Habár a kis akváriumokban ugyanolyan biológiai törvényszerűségek érvényesek, mint a nagyobbakban, gondozásuk mégis különös figyelmet igényel. A kis vízmennyiség miatt nagyon gyorsan felborulhat az egyensúly, ezt a JBL NANO-sorozatk speciális vízkezelő szereinek és táplálék-fajtáinak segítségével el lehet kerülni.

A sziámi harcoshal (Betta splendens) és más NANO akváriumban tartott harcos hal etetése JBL Nano Betta eleséggel:
A JBL Nano Betta eleség összetétele megfelel a sziámi harcoshal és más rokon fajok (pl. Betta imbellis) speciális táplálkozási szokásainak. Vízi állatokból származó minőségi fehérjéi és zsírjai, az értékes karotinoidok és a krillből származó egyéb összetevők elősegítik a hím halak gyönyörű színeit és tökéletes uszonyzatát, valamint a nőstények jó ikrázását. A fontos összetevőkből álló kiegyensúlyozott összetétel egészséges növekedést és nagyobb ellenálló-képességet biztosít. A halak a kis darabkákat szívesen fogyasztják.

Adagolás: naponta két-három alkalommal annyi eleséget adjunk a halaknak, amennyit néhány perc alatt meg tudnak enni.
Összetétel: Hal- és halszármazékok, kagylók és rákfélék, gabonák, zöldségek, növényi származékok, növényi fehérjekivonatok, élesztő, tojás- és tojásszármazékok, algák.

Adalékanyagok: színezékek, E 306 antioxidáns (természetes E-vitamin kivonat)

Vitamintartalom 1000 g-ban: A 34000 i.E., D3: 3000 i.E., E: 400 mg, C (stabil): 500 mg, inozit: 1200 mg

Minőségi elemzés: fehérje 47%, zsírtartalom 9%, nyersrost 2%, nyers hamu 8%

Térfogat: 0,06 l

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13