JBL FloraPond tápanyag golyók tavi növényeknek

2 390Ft
JBL FloraPond Tápanyag-golyók tavi növények számára. Használatával a növények erősek és egészségesek lesznek. A növények növekedését serkenti, az algákét nem. Egész évben megfelelő mennyiségű tápanyaggal látja el a növényeket. Speciális agyaggolyók tápanyagokkal és nyomelemekkel. A golyók tápanyagokkal, vassal és nyomelemekkel látják el a tavirózsákat és a mocsári növényeket.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A gyártás során a különösen magas vastartalmú agyagot speciális eljárással tápanyagokkal és nyomelemekkel gazdagították. A golyók csak akkor adnak le tápanyagokat, ha szükség van rá. A felesleges tápanyagokat az agyag speciális tulajdonságainak köszönhetően megköti, így nem terheli a tó vizét és a növényekhez célzottan jutnak el a szükséges tápanyagok. Használat: A növények nagyságától függően idényenként 1-3 golyót nyomjunk a növények gyökerének közelében a talajba.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13