JBL FilterStart Pond baktérium inditó tavi szűrőhöz

4 890Ft
Betöltés alatt...
JBL Filterstart Pond - Baktérium indító. A tavi szűrő gyors, garantált aktivizálására. Tavasszal,tisztítások és gyógyszeres kezelések után. Néhány napra csökkenti a biológiai beindulás időtartamát. Meghosszabbítja a tószűrő működési idejét. Elősegíti a káros anyagok / ammónium, ammónia,nitrit/ lebontását. A válogatott, természetes mikroorganizmusok elősegítik a szennyező anyagok lebomlását. A baktériumok csökkentik a tóviz nitrát tartalmát, így egészséges vizi környezetet biztosítanak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Használat: Nedvesítsük meg a szűrőanyagot és a csomag teljes tartalmát öntsük rá. Kb. Két órán keresztül még ne kapcsoljuk be a szűrőt csak engedjük átnedvesedni a szűrőanyagot. Túladagolni nem lehet. A tó vizének enyhe elszineződése ártalmatlan és csak tó biológiáját javítja. Úszótavakban ne ússzunk az első 24 órában.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13