JBL ArtemioMix – Artémia kész keverék (só, sórák pete)

3 190Ft
KosárbaBetöltés alatt...
JBL ArtemioMix Artémia kész keverék. Adagoló kanállal. Az JBL ArtemioMix egy kész keverék, melynek segítségével könnyen és a szükségleteknek megfelelően állíthatunk elő professzionális élő táplálékot a halivadékok részére. A keverék artémia petékből és egy speciális sóból áll.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A speciális só táplálékként mikro-algákat és emellett egy puffer-rendszert tartalmaz, amely segíti az optimális pH érték fenntartását. Alkalmazás: Adjunk három adagolókanálnyi JBL ArtemioMix &ndash,et minden 0,5 liter csapvízhez, és biztosítsunk erős levegőztetést az artémia tenyésztő készletben (JBL Artemio) vagy egy átlátszó üvegben. 24-36 óra múlva kikelnek az artémia lárvák. Szűrjük le a petéket, és a felhasználás függően adjuk a halivadékoknak vagy neveljük fel őket egy akváriumban.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.