JBL ArtemioFluid – Folyékony táplálék sórák lárvák részére

2 690Ft
Betöltés alatt...
JBL ArtemioFluid Folyékony táplálék artémia nauplius (sórák lárvák) részére. A JBL ArtemioFluid ultrafinom homogenizált fitoplanktonokból és egyéb létfontosságú táplálékokból álló folyékony táplálék artemia nauplius részére.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Alkalmazás: Az artemia lárvák csak életük harmadik napjától képesek táplálék felvételére. Ezért csak a lárvák kikelése után három nappal kezdjük a JBL ArtemioFluid folyékony táplálék adagolását. Használat előtt erősen rázzuk fel az üveget, hogy az oldatban a táplálékot egyenletesen eloszlassuk. Adagoljunk lassan annyi csepp JBL ArtemioFluid-ot a nevelő tartályba, amíg egy egészen enyhe zöldes homályosodást nem látunk. A nevelő tartály jó vízminőségének biztosítása érdekében csak akkor adjunk újabb adagot, ha a lárvák elfogyasztották az előző adagot, vagyis ha kitisztul a víz. Megjegyzés:Ahhoz, hogy az artémia lárvákból kifejlet sórákok válhassanak, minimum 10 liter vízmennyiség ajánlott. Ehhez a vízmennyiséghez 300 g só hozzáadása szükséges, pl. JBL ArtemioSal. Porlasztóköves levegőztetéssel, mérsékelt vízmozgással a táplálék lebegésben tartható és így a rákok jól hozzáférnek.

Alapeleség.

EWG adalékanyagokkal tartósítva. Hűvösen tárolja!

Térfogat: 0,05 l

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13