Greenman Latrinaelixír kerti WC-k szagtalanításához

3 290Ft
Betöltés alatt...

Száraz toalettek (ökotoalettek, komposzt WC-k, alomszékek) és kerti WC-k, pottyantós WC-k tartalmának biológiai lebonthatóságának elősegítésére és szagtalanítására. A biológiailag lebomló Greenman Latrinaelixír környezetbarát módon, vegyszermentesen, hatékonyan száll szembe a kellemetlen szagokkal a gyűjtőtartályokba, emésztőgödrökbe juttatott Greenman mikroorganizmusok segítségével, melyek felgyorsítják a lebomlási, komposztálódási folyamatokat, amellett, hogy csökkentik a keletkező szagokat.
A Greenman Latrinaelixírben található különféle lebontó mikroszervezetek (baktériumok és gombák) nedves közegbe kerülve aktívan megkezdik a szerves anyagok biológiai átalakítását, lebontását. Hatékonyságukat egyrészt a nagy fajgazdagság adja, mivel 14 baktérium és gomba faj alkotja a terméket, másrészt pedig a nagy egyedszám, melyek nedvességgel érintkezve azonnal működésbe lépnek. Ezek a természetes mikroorganizmusok és az általuk termelt enzimek környezetbarát, biológiai úton növelik a lebomlási folyamatok hatékonyságát és a kellemetlen szagokat okozó anyagok átalakítását.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Főbb termékjellemzők:

 • Környezetbarát, biológiailag teljesen lebomló készítmény.
 • Genetikailag módosított szervezetektől mentes.
 • Biológiai gyártási eljárással, fermentációval készül.
 • Édeskés, savanykás, ritkán enyhén szúrós szagú, szemcsés állagú, barnás színű készítmény.

Javasolt felhasználási dózis:

 • Száraz toaletteknél javasolt az alomnak használt anyag (forgács, tört szalma, száraz falevél, száraz fűnyesedék, stb.) bekeverése a Greenman Latrinaelixír adalékkal 1/4 arányban és ennek a keveréknek az adagolása a gyűjtő tartályba az egyébként megszokott arányban és módon. Minden üres tároló vödör aljára a használat megkezdése előtt, a rétegzett alom tetejére egy marék Greenman Latrinaelixír rászórása javasolt.
 • Kerti WC-k esetében folyamatos használat mellett, minden használat előtt és után fél marék Greenman Latrinaelixír készítmény beleszórása javasolt. Időnként, de szakaszos használat esetén kifejezetten érdemes 5 liter vízzel, vagy 20% hígítású Greenman Purus készítménnyel elősegíteni a beszáradt rétegek nedvesítését, majd ezt követően folyamatosan használni a Greenman Latrinaelixírt.

Felhasználható:

 • Vízhasználat nélküli száraz toalettek, azaz komposzt WC-k, ökotoalettek, alomszékek szagtalanítására és a komposztálódás gyorsítására, hatékonyságának növelésére.
 • Kerti WC-k
 • Árnyékszékek
 • Pottyantós WC-k, és egyéb, szabadban található, kerti latrinák, tábori WC-k szagtalanítására és a lebomlás elősegítésére.

Összetevők: Gabona korpa természetes Greenman mikroorganizmusokkal fermentálva.

Tárolása: Szobahőmérsékleten, zárt tasakban.

Biztonsági előírások:

 • Emberi fogyasztásra nem alkalmas!
 • Gyermekektől gondosan elzárva tárolandó!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13