Greenman kisállat lakhely szagtalanító por

3 290Ft
Betöltés alatt...
A Greenman hobbiállat termékcsalád legújabb tagja a Greenman kisállat lakhely szagtalanító por, amely 70 g-os kiszerelésben kerül forgalomba. Megszünteti a kellemetlen szagokat, emellett teljesen biztonságos kiskedvenced (rágcsáló, díszmadár, macska, nyúl, törpenyúl stb.) számára. Alkalmazható például cicák alomtálcájába, rágcsálók ketrecbe, hüllők terráriumba, és madarak kalitkájába is. Hatékonyan szagtalanít. Véd a kórokozók ellen. Vegyszermentes, probiotikus megoldás, természetes összetevőkből.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Felhasználási javaslat, adagolás, alkalmazás

A Greenman kisállat lakhely szagtalanító por egy természetes összetevőkből álló, biztonságos por alakú készítmény, amely megszünteti a kellemetlen szagokat és segíti az egészséges mikrobiológiai egyensúly fenntartását a kisállatok környezetében. Probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók felszaporodása ellen is.

Bármilyen kisállatnál használható. Vegyi anyagoktól mentes készítmény.

Naponta vagy szükség szerint naponta többször szórja elsősorban az ürítési helyekre. A por a kisállatokra sem jelent veszélyt, de alkalmazásakor az állatot vegyük ki élőhelyéről!

A készítmény összetétele

Bokashi (SCD ProBio Balance Plus Probiotikus törzskultúra, fermentált gabonakorpa), kőzetliszt.

Kiszerelés: 70 gramm

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13