Gottlieb tojásos kutyasampon

1 490Ft
Betöltés alatt...
A Gottlieb tojásos kutyasampon makadámdió olaj tartalmának köszönhetően megakadályozza a túlzott zsírtartalanítást és védőréteget képez a bőrön és a bundán. Használható minden fajtájú és korú kutya fürdetésére.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Alkalmazás: Nedvesítse át langyos vízzel a kutya szőrét, majd a kutya méretének megfelelő mennyiségű sampont oszlassa el a bundán és dörzsölje bele, amíg habot képez. Öblítse le és teljesen szárítsa meg az állatot.

Figyelmeztetések: Sérült bőrön nem alkalmazható. Szembe, fülbe ill. nyárkahártyára jutását el kell kerülni. A termék csak előírás szerint, külsőleg használható. Ha szembe vagy sérült bőrre jut, bő vízzel azonnal le kell mosni.

Összetevők: Aqua, sodium laureth sulfata, sodium chloride, cocamide DEA, macadamia ternifolia seed oil, PEG – 3 distearate, parfum, benzoic acid, sodium sulfate, glycine, limonene, propylane glycol, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, citric acid.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13