1 vélemény alapján

Flexi Neon fényvisszaverő szalagpóráz

Útközben is jól láthatóan: fényvisszaverő, automata szalagpóráz neonsárga színben, biztonsági fogantyúval, fék-gombbal és stoppoló funkcióval a pórázhossz optimális beállítására. Krómozott rögzítő horoggal (karabínerrel). Fényvisszaverő szalaggal a póráz végén.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Flexi úttörőnek számít az automata kutyapórázok témakörében és a Vario termékvonallal alátámasztja az "Engineering Excellence made in Germany" filozófiáját: valamennyi termék a legújabb technikai szint alapján készül és megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak. Hogy a póráz minél több szabadságot adjon! A Németországban kézzel készülő innovatív, automata Flexi pórázok több mint 90 ország kutyagazdijainak millióit győzték már meg korrekt ár-érték-arányukkal.

Biztonság ember és állat számára. 
A Flexi póráz segítségével Ön mindig ellenõrzése alatt tarthatja kutyáját. A visszahúzó rendszer megbízható, bármilyen helyzetben jól alkalmazható. 

Több mozgásszabadság. 
Mindig optimális szabadságot biztosít, akkor is, ha kedvencünket csak pórázzal tudjuk sétáltatni. 

Egészségesebb élet. 
A Flexi póráz a hagyományos pórázokhoz viszonyítva háromszor több mozgásszabadságot biztosít – így kutyája egészségesebb és fittebb maradhat. 

Könnyû kezelhetõség. 
Kényelmes kialakításának köszönhetõen a lehetõ legnagyobb kényelmet biztosítja, kezelése pedig gyerekjáték. 

Minõség „Made in Germany“ 
A Flexi pórázok 100 minõségi teszten mennek keresztül, mielõtt a németországi gyárat elhagyják. A csúcsminõségû termékben Ön és kutyája is nyugodtan megbízhat. 

Precíz elõállítás. 
A pórázokat nem gépek készítik, minden egyes darabjukat kézzel szerelik össze. 

Tökéletességre törekvés.
A Flexi póráz garantáltan tartós, hosszú életû termék, ár-érték arányát tekintve verhetetlen. 

Méret szerinti változatosság. 
A Flexi Vállalat minden kutyához a neki megfelelõ pórázt kínálja legyen az kicsi vagy nagy, vad vagy szemtelen, nyugodt vagy heves vérmérsékletû. 

Mindig az aktuális divat. 
A Flexi nemcsak tökéletes használhatóságot biztosít az innovatív design-ötleteket és az aktuális trendnek megfelelõ színeket is megjeleníti. 

Magas szakértelem. 
A Flexi Vállalat figyelembe veszi a vásárlók és a szakma véleményét is. A termékeinkre vonatkozó kérdései és javaslatai, illetve kedvenceink könnyebb nevelését és jobb egészségét célzó tippjei mindig fontosak számunkra.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13