FitActive Spot On bolha- és kullancsriasztó cicáknak

2 vélemény alapján

FitActive Spot On bolha- és kullancsriasztó cicáknak

2 290Ft
Betöltés alatt...
A FitActive Spot On bolha- és kullancsriasztó cicáknak egyszeri alkalmazással, az előírt adagolásban 15 napig elriasztja a bolhákat és kullancsokat a macskától. Egy doboz, azaz 5 pipetta, így 75 napig elegendő a bolhák és a kullancsok távoltartására.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Felhasználhatóság: Bolha- és kullancsriasztó hatás kifejtése macska testfelületén.

Adagolás, alkalmazás, hatástartósság: Macskák részére egy pipetta tartalma 1 ml. A terméket vegye ki  a kartondobozból, majd az állat hátán, a nyak kezdeténél hajtsa szét a szőrzetet úgy, hogy a bőr láthatóvá váljon. Ollóval vágja le a pipetta elkeskenyedő végét, majd a tartalmát a bőrre nyomja ki többször úgy, hogy a benne lévő spot-on teljesen kiürüljön közvetlenül egy helyre.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


    csaszkov  -  2017. 11. 24. 12:50

    Ma olvastam (2017.11.24) a Nébih honlapján, hogy vizsgálatot végeztek több macskának való spot-on termékkel. Sajnos ez a termék a teszten nem felelt meg, mivel a táblázat szerint a gerániol tartalom 0,3g/100mg helyett csupán 0,0643g/100 mg volt. Lehetséges, hogy csak egy gyártási hiba miatt, és az is lehetséges, hogy a vizsgálat után a gyártó javítja a minőséget.

    csaszkov  -  2017. 07. 05. 13:54

    Hatásosnak hatásos, használata során nem találtam élősködőt a cicában. Nekem az 1 ml-nyi folyadékot nehéz volt a cicára csöpögtetni úgy, hogy ne folyjon le róla. Ráadásul a cicám csak evés közben bír egy helyben maradni, ha a nyakán matatok. Mindig féltem, hogy belecsöpög az ételébe, de mindig sikerült elkerülni. Előnye, hogy a termék által írt 15 nap alatt a kullancsok is elkerülték a cicát.

Utoljára módosítva: 2024.02.13