4 vélemény és 2 kérdőíves értékelés alapján

FitActive CROQ Beef & Rice

A FitActive CROQ Beef & Rice egy teljesértékű eledel normál aktivitású felnőtt kutyák számára, ízletes marhával. Könnyed étrend, optimálisra hangolt fehérje-zsír arány, biztosítja, hogy kutyád emésztőrendszere jól működjön. Hozzáadott izületvédővel támogatja kedvenced egészségét. A táp elegendő rosttartalommal rendelkezik ahhoz, hogy az éhségérzetét csökkentse. Mesterséges adalékok nélkül készül. Magyar termék.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

FitActive tápcsalád

A Magyar Termék Nagydíjas FitActive egy kiváló és kiegyensúlyozott minőségű magyar tápcsalád, amelyen belül ételallergiás, valamint bőr- és szőrproblémáktól szenvedő kutyák számára is találsz megfelelő eledelt. Teljesértékű száraztápok kölyök, felnőtt és idős kutyáknak egyaránt. A FitActive tápok kis, közepes és nagy tápszemcsével készülnek a különböző testméretű kutyák igényeinek megfelelően.

Fitactive kutyatápok

A FitActive tápokat gyártó Panzi Kft. már igen régóta jelen van a hazai mellett a nemzetközi állateleség piacon is. A cég főbb márkái (Panzi, GetWild, FitActive) kifejezetten kedveltek a hazai állatbarátok körében, mivel jó ár/érték arány jellemzi őket. A FitActive termékcsalád bevezetésével, a cég mondhatni „szintet lépett”, ugyanis a "sima" Panzi és a prémium GetWild márkájú eledelek mellett olyan prémium/szuperprémium tápokkal jelent meg a piacon, amelyek jóval átlag feletti minőséget képviselnek, egyben kiváló ízűek és aromájúak, így már a kifinomultabb ízlésű házi kedvenceknek is tökéletesen megfelelnek. A Panzinál továbbá igen büszkék arra is, hogy a FitActive tápok Magyarországon és magyar alapanyagokból készülnek.

PanziPet

A FitActive tápok tartalmazzák mindazokat az összetevőket – ásványi anyagokat, vitaminokat – melyek biztosítják, hogy kutyád egészséges és teljes életet éljen. A főbb összetevők közül érdemes megemlíteni a hipoallergén fehérjeforrásként ismert halat és bárányhúst, a könnyen emészthető rizst, mint szénhidrátforrást, míg a vitamin és ásványianyag források közül az almát, körtét és vörösáfonyát, amelyek mindegyikének fogyasztása igen pozitív élettani hatásokkal bír a vonatkozó kutatások szerint.

Figyelembe véve a kiváló minőségű összetevőket, a kedvező ár/érték arányt, valamint az ízletességet, ezen száraztápok méltán váltak igen rövid idő alatt az egyik legnépszerűbb eledellé a magyar kutyatartók és tenyésztők körében.

Mindezeknek köszönhetően a FitActive tápok már hazánk határain kívül is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, számos európai, délkelet-ázsiai vagy közel-keleti országba exportálják azokat. Utóbbira egy példát hozva, jelenleg a dubaji rendőrség kutyáit is FitActive tápokkal etetik.

A Panzinál mindemellett nem feledkeznek meg a kevésbé szerencsés, gazdátlan állatokról sem, így ők az Állatmentő Liga és a Magyar Macskavédő Alapítvány fő támogatói, valamint a csömöri, a gyömrői és az ürömi állat-menhelyeket is segítik.

A FitActive tápcsalád legismertebb tagjai

FitActive kutyatápok - Magyarországon gyártva

A következőkben listázzuk a FitActive tápokat összetételük és egyes fontosabb jellemzőik szerint (pl. milyen testméretű kutyáknak ajánlott, tápszemcse méret, hipoallergén jelleg, stb.) A tápcsaládban megtalálhatóak egyes speciális sajátosságokkal bíró, így egyedi szőrzetű kutyák (ragyogóan fehér vagy fekete szőrzet), vagy a különösen érzékeny emésztésű, illetve szőr- és bőrproblémáktól gyakran szenvedő kutyák (így pl. a különböző bulldog fajták) számára készült különleges eledelek is. Emellett az átlagosnál aktívabb életet élő sport- és munkakutyák számára is találsz a kínálatban megfelelő eledelt.

Részletes termékinformációk

A termék nem tartalmaz:

  • szóját, szója származékot 
  • mesterséges színezéket

FitActive CROQ Beef & Rice összetétel: hús és állati származékok: húsliszt (26%, melyből minimum 4% marhahúsliszt), búza, kukorica,  korpa, olajok és zsírok, rizs, premix, digest.
 
Analitikai összetevők: nyers fehérje: 22,00%, nyersolajok- és zsírok: 10,00%, nyers hamu: 7,80%, nyersrost: 3,70%, nedvességtartalom: max. 10,00%.

Vitaminok és ásványi anyagok: Ca (Calcium-D-panthotenat) (3a841): 0,58%, szelenium (Se sodium selenit) (3b801): 0,31 mg/kg, A-vitamin retinil acetate (a3672): 6177,6 NE/kg, E-vitamin (alfa tokoferol acetate) (a3700): 36,7 mg/kg

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Mindig gondoskodjon friss ivóvízről kedvence számára.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (4)


Vásárlóink válaszolták a termék értékelő kérdőívre (2)


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Most vásároltam először

Ajánlás, reklám, saját kutatás vagy más alapján választottad először ezt a tápot kutyádnak?

Összetevők alapján

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Németjuhász

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

8 éves

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

Most kezdtem etetni vele

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Lehetne kicsit apróbb szemű

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

Naponta 1-szer etetem kimérem az adagot

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Magas rost tartalma miatt

Volt-e bármilyen (egészségügyi) problémája, speciális táplálási szükséglete kutyádnak, amiért ezt a tápot kezdted etetni vele? Megfigyeltél-e bármilyen pozitív, esetleg negatív változást a kutyádon, amióta ezzel eteted? Kutyád emésztése, széklete, bőre, szőrzete, lehelete, fogazata, izomzata, immunrendszere, közérzete, esetleg egyéb hogyan változott a hatására?

Csirke allergiás

Szerinted tartalmaz-e mindent ez a táp, amely kutyád teljes értékű táplálásához szükséges, vagy fontosnak tartod kiegészíteni kedvenced étrendjét további más eledellel, táplálékkiegészítővel?

Nem tartom fontosnak a kiegészítő termékeket

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Érzékszervi megfigyelés alapján milyennek találod a táp állagát, frissességét, illatát?

A kutyának tetszik

Hogy látod, ízlik a FitActive CROQ Beef & Rice a kutyádnak?

Szereti, szívesen fogyasztja

Mennyire volt könnyű a korábbi tápról erre átszoktatnod kutyádat?

Könnyen ment

Milyennek találod a tápot ár/érték tekintetében? Más hasonló termékekhez képest milyennek találod a minőségét?

Sokkal jobb

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Igen

Vásárolsz-e majd újra a termékből, ha elfogy? Ha nem, miért nem?

Igen

Ajánlottad, ajánlanád-e kutyás barátaidnak, ismerőseidnek ezt a tápot?

Igen

Ha nem vagy maradéktalanul elégedett a termékkel, akkor milyen más kutyatáp kipróbálását tervezed?

Elégedett vagyok

Vendég (#26C275)
Korábbi vásárló


Először vásároltál ebből a kutyatápból vagy rendszeres vásárlója vagy?

Eloszor

Milyen fajtájú kutyát etetsz vele?

Goldenretriever

Milyen életkorú kutyát etetsz vele?

7

Mennyi ideje, illetve milyen idős korától eteted ezzel a táppal a kutyádat?

Most fogom elkezdeni

A táp szemcsemérete és formája megfelelő a kutyádnak?

Meg nincs kinyitva

Naponta hányszor és mekkora adagot etetsz belőle a kutyáddal?

1x

Milyen főbb szempontok alapján döntöttél kifejezetten eme kutyatáp mellett, szemben a többi hasonló termékkel?

Ár

Mennyire vagy elégedett a táp csomagolásával, illetve az azon feltüntetett információkkal - etetési táblázat, összetevők listája feltüntetésre került-e, visszazárható-e a csomagolás, stb?

Elegedett

Vásárolsz-e majd újra a termékből, ha elfogy? Ha nem, miért nem?

Meg nemevett belole

szazsu
Korábbi vásárló

Utoljára módosítva: 2024.02.13