Farkaskonyha sörélesztő

Farkaskonyha sörélesztő természetes B vitaminokkal az egészséges szőr,- bőrkondícióért. Vékony, fénytelen szőr esetén ajánlott, a természetes B vitamin tartalmának köszönhetően felgyorsítja a vedlést. Dús, csillogó szőrzetet eredményez. Gazdag krómtartalma hasznos lehet cukorbeteg kutyák és cicák étrendjében egyaránt.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A sörélesztő jellemzői:

  • A dús és fénylő szőr és az egészséges bőr és erős karmok támogatója. Ajánlott korpás, fénytelen szőrzet, száraz bőr esetén, vedléskor. Könnyen töredező karmok esetén is hasznos.
  • A B vitaminok teljes repertoárját felvonultatja: B1- (tiamin) B2- (riboflavin), B3- (niacin), B5- (pantoténsav), B6- (piridoxin), B7- (biotin) és B9- (folsav) vitaminokban is gazdag.
  • A benne lévő cink, a szelén és a vas támogatják az immunrendszer működését

Felgyorsíthatja a vedlést, ezért tavasszal és ősszel, a vedlés közeledtével érdemes kúraszerűen, 6-8 héten keresztül kiegészíteni vele az étrendet

Adagolás:

Ajánlott napi adag:

  • 1.5 g / 5 kg
  • 1 mérőkanál kb. 5g

Kúraszerűen, vagy folyamatosan is adható.

A megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, a napi ajánlott bevitel egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced étrendjétől, aktivitásától, életkorától.

Összetevők: 100% sörélesztő

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13