Eukanuba Senior Large Lamb & Rice | Táp nagytestű idősödő kutyák részére

Eukanuba Senior Large Lamb & Rice

23 990Ft-tól
Ingyenes kiszállítás
Az Eukanuba Senior Large Lamb & Rice egy teljesértékű és kiegyensúlyozott beltartalmi értékű táp nagy testméretű középkorú és idős kutyák számára. Idősebb, érzékeny bőrű és gyomrú kutyák számára ajánlott. Optimalizált prémium-eledel prebiotikumokkal, könnyen emészthető, erősíti a szervezet természetes védelmi erőit, támogatja a fogegészséget.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Legfontosabb termékjellemzők:

 • IDŐS, IDŐSÖDŐ KUTYÁK IGÉNYEI SZERINT KÉSZÜL
 • NAGYTESTŰ KUTYÁKNAK
 • BÁRÁNYHÚSBAN GAZDAG
 • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ALAPANYAGOK
 • VEZETŐ AZ EGYEDI TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY TERÉN

Az Eukanuba Senior Large Lamb & Rice eledel speciálisan a 7 évnél idősebb, előrehaladott korú kutyák számára került kifejlesztésre. Magas bárány- és rizsrészarányával a prémium-eledel olyan könnyen emészthető menüt kínál, amelyet az érzékeny gyomrú & bőrű kutyák is jól tudnak tolerálni. A kiegyensúlyozott bélflóráról cukorrépa-apríték és prebiotikumok gondoskodnak. Emellett az antioxidánsok, béta-karotin és E-vitamin pozitívan hatnak idősebb kutyája szervezetének természetes védelmi erejére.

Az Oral B által kifejlesztett speciális DentaDefense krokettek minden harapással mechanikus fogtisztításról gondoskodnak, s hozzájárulnak, hogy akár 80%-kal is csökkenjen a foglepedék és a fogkő újraképződésének mértéke. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak kedvező hatást gyakorolnak a bőr és a szőrzet egészségére. Így kutyája szőrhullása igazolt módon csaknem 80%-kal redukálható. 100% komplett és kiegyensúlyozott eledel, amely a fehérjék, zsírok, szénhidrátok, fontos vitaminok és ásványi anyagok speciálisan egymáshoz igazított részarányával kutyája idősebb korában is támogatást nyújt az aktív és vitalitással teli élethez.

Az Eukanuba 10 éves megfigyelései azt mutatják, hogy a kutyák átlagon felüli magas életkort is elérhetnek!

Hűséges társa rászolgál arra, hogy az átlagnál hosszabb élet előnyeit élvezhesse. Az Eukanubánál végzett megfigyelések azt igazolják, hogy az Eukanuba eledel segítséget nyújthat annak lehetővé tételében, hogy a kutyák hosszabb életűek legyenek. Ezek a rendkívüli eledelek fajnak megfelelő gondozással összekapcsolva hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön és hűséges társa minél tovább élvezhessék egymás társaságát.

Az Eukanuba Senior Large Lamb & Rice jellemzői nagy vonalakban:

 • Száraztáp bármely nagytestű fajta, érzékeny gyomrú & bőrű, idősebb kutyának
 • 100% komplett és kiegyensúlyozott - állatorvosokkal együtt kifejlesztett
 • Báránnyal & rizzsel: könnyen emészthető és jól tolerálható, érzékeny gyomrú & bőrű kutyáknak is alkalmas
 • Optimális emésztés: cukorrépa-aprítékkal és prebiotikumokkal, támogatja a harmonikus emésztést és a kiegyensúlyozott bélflórát
 • Erős immunrendszer: a klinikailag kipróbált antioxidánsok, a béta-karotin és az E-vitamin erősítik az immunrendszert és növelik a vitalitást
 • DentaDefense a fogegészségért: az Oral B szakértőivel közösen került kifejlesztésre, speciális 3D-krokettek, mechanikus úton távolítják el a foglepedéket, és mikro-tisztítókristályaik segítségével akár 80%-ra is redukálhatják a fogkő-újraképződés mértékét
 • Bőr és szőrzet egészsége: különösen gazdag omega-3 és omega-6 zsírsavakban, igazolt módon redukálja a szőrhullást - akár 80%-kal is, és csillogó szőrzetről gondoskodik
 • Kiváló minőségű fehérjék: jó testfelépítésről, erős és sovány izmokról gondoskodnak
 • Kalciummal: az erős csontokért és fogakért
 • Mesterséges aroma- és színező anyagok nélkül

Összetétel: Nem tartalmaz hozzáadott színező, ízesítő, tartósítószereket.

Szárított csirke és pulyka, bárány (14%), rizs (14%), kukorica, cirok, árpa, sertészsír, halliszt, szárított cukorrépapép (2.6%), csirke szaftos lében, szárított egész tojás,  ásványi anyagok (tartalmaz nátrium-hexametafoszfát 0.34%), frukto-oligoszacharidok (0.25%), halolaj, mannán-oligoszacharidok (0.13%), kurkuma (0.1%), szárított sörélesztő, glükozamin (állati szövetekből) (0.04%), kondroitin-szulfát (0.004%).

Analitikai összetevők: Fehérje: 24,0%, Zsírtartalom: 12,0%, Omega-6 zsírsavak: 1,76%, Omega-3 zsírsavak: 0,53%, Nyers hamu: 6,70%, Nyers rost: 1,90%, Kálcium: 1,45%, Foszfor: 1,12%

Vitaminok: Vitaminokat: A-vitamin: 48209 IU, D₃-vitamin: 1600IU, C-vitamin: 60mg, E-vitamin: 268mg, béta-karotin: 5mg/kg.

Nyomelemek: réz(II)-szulfát-pentahidrát (réz): 10mg, kálium-jodid (jód): 2.1mg, vas (II)-szulfát-monohidrát (vas): 55mg, mangán-szulfát-monohidrát (mangán): 31mg, cink-oxid (cink): 91mg, nátrium-szelenit (szelén): 0.07mg.

Száraz, hűvös helyen tartandó. A kutya előtt mindig legyen elegendő friss ivóvíz. Amikor első alkalommal etet Eukanuba tápot, fokozatosan, 4 nap alatt vezesse be a kutya étrendjébe. A kutya etetése naponta kétszer az alábbi etetési útmutató szerint javasolt. Ossza a napi
adagot szét az etetési alkalmakra. 7 évnél idősebb kutyája étvágya eltérhet, annak korától, vérmérsékletétől és aktivitásától függően.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13