Dolly Natural bolha- és kullancsriasztó spot on macskák részére – 5 x 1 ml

Dolly Natural bolha- és kullancsriasztó spot on macskák részére – 5 x 1 ml

3 390Ft
Betöltés alatt...
Dolly Natural bolha- és kullancsriasztó spot on macskák részére. Bolha- és kullancsriasztó hatással bír a macska testfelületén. A termék egyszeri alkalmazással az előírt adagolásban 15 napig elriasztja a bolhákat és a kullancsokat.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Adagolás, alkalmazás, hatástartósság

Macskák részére egy pipetta tartalma 1 ml. A terméket vegye ki a kartondobozból, majd az állat hátán, a nyak kezdeténél hajtsa szét a szőrzetet úgy, hogy a bőr láthatóvá váljon. Ollóval vágja le a pipetta elkeskenyedő végét, majd a tartalmát a bőrre nyomja ki többször úgy, hogy a benne lévő spot-on teljesen kiürüljön közvetlenül egy helyre. A termék egyszeri alkalmazással az előírt adagolásban 15 napig elriasztja a bolhákat és a kullancsokat.

Eltarthatóság és tárolás

18 hónapig eltartható, az eredeti, jól lezárt csomagolásban, 0-40 °C közötti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védett, száraz helyen tárolva. Élelmiszertől, italtól, takarmánytól távol kell tartani.

Figyelmeztetések

Gerániolt tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. 

Óvintézkedések:

  • Gyermekektől elzárva tartandó.
  • Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat.
  • A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni.
  • Kizárólag külsőleges alkalmazásra.
  • Tíz hetesnél fiatalabb állatok esetében ne alkalmazza.
  • Egyéni bőrérzékenység előfordulása esetén mossa le az állat bőrét és ismételten ne alkalmazza a terméket.
  • Vigyázzon, nehogy az oldat az állat szemébe, szájába kerüljön.

Kiszerelési egységek: 5 x 1 ml polietilén pipettában, kartondobozban

Elsősegélynyújtás

  • Belégzés estén: Vigyük a sérültet friss levegőre. Bőrrel való érintkezés esetén: Alaposan mossa le az érintett bőrfelületet szappannal és vízzel. Viszketés, bőrpirosság esetén kérje ki orvosa tanácsát.
  • Szembe jutás esetén: Öblítse legalább 5 percig a szemet a szemhéjak széthúzása és szemgolyó mozgatása közben. Távolítsa el az esetleges kontaktlencséket és folytassa az öblögetést. Panasz estén forduljon szemész szakorvoshoz.
  • Lenyelés esetén: Azonnal öblítsük ki a szájat bő vízzel és igyunk 1-2 pohár vizet.

A termék használata előtt olvassa el a biztonsági adatlapot.

Hulladékkezelés

A nagy mennyiségű kiömlött terméket inert folyadékfelszívó anyaggal kell felitatni, összegyűjteni és elzárva, felcímkézve tárolni a megsemmisítés előtt. A csomagolóanyagát, maradékát és hulladékát a hatályos helyi rendeletek szerint kell ártalmatlanítani.

Környezetvédelmi előírások

Gátoljuk meg a termék szétfolyását, akadályozzuk meg, hogy felszíni víztestekbe, talajba, csatornarendszerbe, lefolyóba, vízelvezetőbe, talajvízbe jusson.

Szennyezés-mentesítés 

Nagy mennyiségű kiömlött terméket inert folyadékfelszívó anyaggal (pl. diatómaföld, fűrészpor, homok, stb.) kell felitatni, összeseperni, összegyűjteni, majd megfelelően felcímkézve, elzárva tárolni, majd a helyi előírásoknak megfelelően megsemmisíteni. Viseljünk védőkesztyűt a mentesítés során.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13