1 vélemény alapján

Delikan instant tészta kutyáknak változatos ízekben

Instant tészta kutyáknak, melyet nem kell főzni! Ideális kiegészítő húsos eledelekhez és konzervekhez. Langyos vízben, vagy erőlevesbe áztatva éri el teljes terjedelmét, kb. 3 perc alatt. Az értékes húslé felszívásával biztosítja annak hasznosulását, megakadályozva a húslé elfolyását, kiömlését. A tészta kedvezően hat a kutya emésztési rendszerére, tehermentesíti azt. Normál, hínáros, sárgarépás és tojásos változatban kapható. A hínár kedvezően hat a kutya bél mikro flórájára, emésztési rendszerére. A sárgarépa kedvezően hat a kutyák szőrzetére és immunrendszerére. A tojás kedvezően hat a kutya szőrzetének megújálására annak fényességére és egészségére.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Összetevők: Gabonafélék (gabona, kukorica, gabona liszt, só).

Ásványi anyagok és vitaminok: Vitamin A, Vitamin D3, Vitamin E, Vas, Jód, Kobalt, Réz, Mangán, Cink, Szelén

Etetés: Az extrudált tésztát öntsük fel langyos vízzel, vagy erőlevessel. Felszívás után keverjünk hozzá húst vagy húskonzervet. Langyos vízbe vagy erőlevesbe áztatva növeli a térfogatát. Főzést nem igényel.

Tárolás: A kutyatésztát tárolja száraz, hideg (18 °C-ig) és szellőző helyen.

Analitikus összetevők

  • Protein 11.0%
  • Zsír 2.5%
  • Hamu 2.7%
  • Rostanyag 2.6%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13