Chuckit! Erratic Ball - A Kiszámíthatatlan labda kutyajáték

Különleges labda, mely speciális formájának köszönhetően kiszámíthatatlanul ér földet és pattan tovább. Igazi móka és nagyszerű játék kutyának és gazdának egyaránt. A labda könnyű, nem tömör és nagyszerűen pattog. A klasszikus teniszlabdával ellentétben nem koptatja a fogakat! Az M-es (Medium) Chuckit! labda átmérője kb. 6 cm, egy klasszikus teniszlabda méretének felel meg.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Vadul össze-vissza ugráló, natúr-kaucsuk labda játékimádó kutyáknak. Sarkos formájából adódóan nehéz elkapni. Nagyon robusztus, könnyen tisztítható, kompatibilis a Chuckit! Launcher labdahajítóval.

Igazi innovatív játékélvezet: a Chuckit! Erratic Ball szeszélyes labda nem kerek, hanem sarkos, élekkel ellátott formát ölt. Ez a játék bizony lendületben tartja kedvencét, és soha nem válik unalmassá az összevissza ugráló labda levadászása.

A labda úgy benn, a lakásban, mint kinn a szabadban óriási örömöt tud okozni, s Ön kézitáskájában bármikor könnyedén magával viheti. Játék után pedig - könnyen kezelhető-tisztítható felületének köszönhetően - gyorsan újra szárazzá és tisztává válik. A Chuckit! Erratic Ball szeszélyes labda natúr kaucsukból készül és különösen erős.

Még nagyobb élvezetet ígér, ha Chuckit!-Launcher labdahajítókkal kombinálva használja. A meghosszabbított dobókar segít a labda jó erős katapultálásában, s így az rendkívül magasra és távolra tud repülni, mindezzel még nagyobb izgalmat, fokozott levadászási örömöt okozva kedvencének. Egyetlen laza kézmozdulattal dobhatja a labdát kutyáját lelkesítő messzeségbe!

A Chuckit! Erratic Ball - szeszélyes labda jellemzői áttekintve:

  • Kiszámíthatatlanul, összevissza ugráló kutyajáték
  • Sarkokkal és élekkel: szabálytalan formájának köszönhetően önkényesen ugrál, így elkapása még izgalmasabb
  • Natúr-kaucsukból: nagyon erős és ellenálló, ezáltal rendkívül magasra ugrik
  • Gyorsan tisztítható: felülete könnyen szárazra törölhető
  • Kompatibilis a Chuckit!-Launcher labdahajítókkal a különösen távoli dobásokért és még nagyobb élvezetért
  • Színe: zöld
  • Anyaga: natúr-kaucsuk (gumi)
  • Mérete: Ø kb. 6 cm (M méret)

Chuck it – More ways to play! (többféle út a játékhoz)

A dobójátékok forradalma: a Chuckit! interaktív játékok sokszínű választékával gondoskodik extra adag játékélményről kedvence számára! Kutyája keresheti, levadászhatja, futhat vele kedvére vagy hancúrozhat az izgató vízijátékokkal - ezekkel a kiváló minőségű és innovatív termékekkel garantáltan nincs esélye az unalomnak!

A Chuckit! Erratic Ball még magasabbra és távolabbra repül, ha a hozzá passzoló Chuckit! Ball Launcher labdahajító katapultokkal együtt használja:

Megjegyzés: Mint bármely más termék esetében, az ezen játékkal való foglalatosság közben is figyeljen kutyájára! Rendszeresen vizsgálja meg a terméket és ha hibásnak vagy hiányosnak találja azt, cserélje le, mert csak így tudja biztonsággal elkerülni a kutya esetleges sérülését!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13