Chat & Chat Adult Beef & Peas

A Chat & Chat Adult Beef & Peas (marha és borsó) egy felnőtt macskák számára készült teljes értékű, egyben gazdaságos árfekvésű táp. Marhahússal, borsóval és teljes kiörülésű gabonával. 31%-os fehérje és 12%-os zsír aránnyal. A tápot a mai napig családi tulajdonban maradt olasz Gheda gyártja, amely híres a minőségi alapanyagok használatáról. A Chat & Chat egy történelmi olasz márka, amely a kezdetek óta az elérhető minőségű gazdaságos macskaeledel, egyben megbízhatóság szinonimája. További szempontok a Chat & Chat Adult Beef & Peas macskatáp vásárlása mellett :) ---> sokáig elég, nem szárad ki, répapéppel a bélrendszer közérzetéért, tartósítószer és színezék nélküli termék, a legtöbb válogatós macska is megeszi.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Chat & Chat Adult Beef & Peas egy a felnőtt cicák optimális közérzetének fenntartásának és a magas ízletesség ötvözésének szándékával, gondosan előállított macskaeledel, fokozva az összetevők természetes jótékony  tulajdonságait és a létfontosságú tápanyagok gazdagságát.

Összetétel: Gabonafélék (teljes kiőrlésű gabona 24%), hús és hússzármazékok (marhahús 10%), növényi eredetű melléktermékek (szárított répapép 1%), olajok és zsírok, hal és hal melléktermékek, zöldségek (szárított borsó 0,2%), taurin.

Analitikai összetétel:

  • Nyersfehérje 31,00%;
  • nyersrost 3,00%;
  • nyerszsír 12,00%;
  • nyershamu 9,50%.

Chat & Chat Adult Beef & Peas etetési útmutató:

Az alábbi táblázatban megadott mennyiségek csak irányadók. Mindig vedd figyelembe cicád egyéni szükségleteit és életmódját.

Chat & Chat Adult Beef & Peas etetési táblázat

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13