CatIt Design Senses Massage Center

5 990Ft
Innovatív macskajáték, ami kifejezetten a macskák érzékszerveire hat.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

A természetben a macskák rengeteg időt töltenek más állatok vadászásával, figyelésével. Amikor egy macska mindennap megkapja a gazdájától az eledelét, ez a napi tevékenysége elmarad. Éppen ezért a lakásban tartott macskáknál különösen fontos, hogy valamilyen játékkal pótolva legyen az előbb említett természetes elfoglaltság.

A macskamentát azért használjuk macskajátékok esetében, hogy egy játékot vagy területet kitüntetetté tegyünk a macska számára. Ennek a növénynek az illata ellenállhatatlan a macskák számára. Kiváncsiak lesznek tőle és mindenképp azzal akarnak majd játszani aminek ilyen illata van.

Macskánk számára – egy nehéz napja után, amikor szundikált, evett, játszott – a nyugalom igazi oázisát nyújtja a CATIT Design Senses Massage Center. Felszínén különböző minták találhatók, melyek igazi kényeztető és masszázs élményt nyújtanak a cicánknak. Macskamentát is helyezhetünk bele, hogy tovább fokozzuk kedvecünk élményét.

CatIt Design Senses Scratch Pad macskajáték rézei:
Íny stimulátor – tisztítja és masszírozza a fogakat és az ínyt
Akupresszurás szőnyeg – presszúrás pontokkal kényezteti a cicatalpat
Simogató – Stimulálja a cica pofáját

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.