CatIt Design Senses Elevated Speed Circuit

CatIt Design Senses Elevated Speed Circuit

6 690Ft
Betöltés alatt...
Innovatív macskajáték, ami kifejezetten a macskák érzékszerveire hat.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A természetben a macskák rengeteg időt töltenek más állatok vadászásával, figyelésével. Amikor egy macska mindennap megkapja a gazdájától az eledelét, ez a napi tevékenysége elmarad. Éppen ezért a lakásban tartott macskáknál különösen fontos, hogy valamilyen játékkal pótolva legyen az előbb említett természetes elfoglaltság.

A macskamentát azért használjuk macskajátékok esetében, hogy egy játékot vagy területet kitüntetetté tegyünk a macska számára. Ennek a növénynek az illata ellenállhatatlan a macskák számára. Kiváncsiak lesznek tőle és mindenképp azzal akarnak majd játszani aminek ilyen illata van.

Amikor a macskák vadásznak, a látás, a hallás és a tapintás a legfontosabb érzékeik. Az új CATIT Design Senses Play Circuit egyedüálló módon pont erre a 3 érzékére hat! Egyszerre csábitja, lefoglalja és szórakoztatjja cicánkat, mialatt a természetes vadászösztönüket elégítik ki.

CatIt Design Senses Speed Circuit macskajáték részei:
Örvény mintás labda - Szürke és zöld szinével kifejezetten a macskák figyelmének felkeltésére lett kifejlesztve
Bújócska szakasz – A megemelt bújócska rész engedi a cicának, hogy lássa, üldözze és pofozgathassa a labdát

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13