CaniComfort feromonos párologtató készlet és utántöltő

A Beaphar CaniComfort készítményben használt feromon egyszerűen és hatékonyan járul hozzá a kutya megnyugtatásához és a nem kívánt viselkedés csökkentéséhez. A kutyák nyugtató feromonjának (kutya appezinek) szintetikus másolatát tartalmazza. Olyan helyzetekben ajánlott, amikor a kutyát új tapasztalatok (új vagy idegen környezet, bútorok megszokása), vagy stressz (vihar, tűzijáték, zajok) éri.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A megbízható feromon hatására a kutya jól érzi magát otthon, ritkul a nem kívánt viselkedés (pl. ugatás, rongálás, jelölés, nyalakodás és vakaródzás, bujkálás és szorongás). A Beaphar CaniComfort különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a kutyát új tapasztalatok (új vagy idegen környezet, bútorok megszokása), vagy stressz (vihar, tűzijáték, zajok) éri. A kutya azonnal érzékeli a készítményt, mely a kutyák nyugtató feromonjának (kutya appezinek) szintetikus másolatát tartalmazza. Ezt a feromont a laktáció idején az anyakutya természetes módon termeli, és egyfajta megnyugtató üzenetet hordoz magában. Ezáltal a készítmény különösen nagy segítség lehet a kutya új otthonába való beszoktatása idején.

A Beaphar CaniComfort bármilyen fajtájú és korú kutya esetében használható, nem szedálja a kutyát és más állatokat. Egyéb gyógyszerek szedése mellett is alkalmazható. A Beaphar CaniComfort™ párologtató készletet abban a helyiségben használja, amelyben a kutya a legtöbb időt tölti. Az optimális hatás érdekében javasolt a hosszan tartó alkalmazás. Szükség esetén 30 nap után cserélje le a folyadéktartályt egy új utántöltőre. Csak 230 V-os áramforrásba csatlakoztatható. Ne használjon elosztót, hosszabbítót, adaptert vagy átalakítót.

A Beaphar CaniComfort párologtató készletet abban a helyiségben használja, amelyben a kutya a legtöbb időt tölti. Az optimális hatás érdekében javasolt a hosszan tartó alkalmazás. Szükség esetén 30 nap után cserélje le a folyadéktartályt egy új utántöltőre. Csak 230 V-os áramforrásba csatlakoztatható. Ne használjon elosztót, hosszabbítót, adaptert vagy átalakítót.

Összetevők: Kutya appezinek mesterséges változata 2%, izoparaffinos szénhidrogén q.s. 100 q.

Tartalom: 1 db párologtató készlet, 1 db utántöltő tartály (48 ml)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13