bunnyNature Hay From Nature Conservation Meadows with Dandelion Leaves

bunnyNature Hay From Nature Conservation Meadows with Dandelion Leaves

2 190Ft
Betöltés alatt...
Természetvédelmi mezőkről származó széna pitypang levelekkel. Vegyes táplálék nyulaknak és rágcsálóknak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

bunnyNature széna mező

bunnyNature réti szénák bemutatása

A bunnyNature sok-sok terméke közül talán a réti szénájuk az, amelyre a legbüszkébbek 💚🌱

A változatos, évelő fűfélékből álló mezőkön termő növényeknek köszönhetően rengeteg növény található egy-egy csomagban.♾ Gondosan, beltéren szárítják, hogy színét és minőségét, roppanósságát megőrizzék.👌🏻

A bunny elvárásai igen magasak☝🏻, ennek köszönhetően biztosíthatják, hogy a széna rostban gazdag, ropogós és ami az egyik legfontosabb, hogy PORMENTES!💨🚫

bunnyNature réti szénák

Tudtátok, hogy legtöbbször extra fogkoptatásra nincsen szükség, ha megfelelő a széna nyersrost tartalma és elég változatos a szálméret?

A megfelelő minőségű széna nem csak az emésztőrendszernek tesz jót, hanem biztosítja a természetesebb környezetet, ha belebújhatnak, fetrenghetnek benne. Akik nagyobb karámban vagy szabadon tartják kiskedvenceiket, akár egy otthoni rétecskét is kialakíthatnak egy magasabb dobozból. A talajról evés egyébként is természetesebb. Sose tegyétek túl magasra a szénatartót.

Mindig biztosítsatok megfelelő mennyiségű, friss, pormentes, penésztelen, zöld, ropogós, hosszúszálú szénát.🤗🌿

Figyelem!😱 Egyre több a furcsa tartalom a bunnyNature szénákban!🙈🤣

nyuszi

Részletes termékinformációk

Termékjellemzők:

  • Egyedi növények és változatos gyógynövények
  • A legjobb minőségű virág és gyógynövény részek
  • Változatos íz
  • Kézzel szedett és csomagolt
  • Meleg levegővel gondosan szárított - CO2 semleges
  • Hosszú ropogós szárak

A legtermészetesebb és legkiválóbb minőségű széna, amit csak el tud képzelni. Magától értetődő, hogy természetvédelmi tájakról érkezik: mentesek mindenféle növényvédő-szerektől és műtrágyától. Ez az igazi otthona a változatos és természetes növényeknek; egy olyan összetétel, amelyet mesterséges módon képtelenség megteremteni.

De még a természetvédelmi tájakon burjánzó növényzet is igényli a nyírást (a megfelelő időpontban), mert ez az egyetlen módja a változatosság fenntartásának, aminek köszönhetően vonzó marad az állatok számára.

Ez is része a bunny-féle fenntarthatósági ciklusnak. Mi lenyírjuk a szénát a természetvédelmi területeken, hogy az állatok később is megtalálhassák a számukra oly értékes élelmet és mindemellett egyedi minőségű, összetételű és struktúrájú szénához jutunk.

Összetevők: Természetvédelmi mezőről származó széna, pitypang levél 3%.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13