bunnyNature Hay From Nature Conservation Meadows with Organic Apple Pieces

bunnyNature Hay From Nature Conservation Meadows with Organic Apple Pieces

2 190Ft
Betöltés alatt...
Természetvédelmi mezőkről származó széna organikus alma darabokkal. Vegyes táplálék nyulaknak és rágcsálóknak (kivéve törpehörcsög és degu).

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák

bunnyNature széna mező

bunnyNature réti szénák bemutatása

A bunnyNature sok-sok terméke közül talán a réti szénájuk az, amelyre a legbüszkébbek 💚🌱

A változatos, évelő fűfélékből álló mezőkön termő növényeknek köszönhetően rengeteg növény található egy-egy csomagban.♾ Gondosan, beltéren szárítják, hogy színét és minőségét, roppanósságát megőrizzék.👌🏻

A bunny elvárásai igen magasak☝🏻, ennek köszönhetően biztosíthatják, hogy a széna rostban gazdag, ropogós és ami az egyik legfontosabb, hogy PORMENTES!💨🚫

bunnyNature réti szénák

Tudtátok, hogy legtöbbször extra fogkoptatásra nincsen szükség, ha megfelelő a széna nyersrost tartalma és elég változatos a szálméret?

A megfelelő minőségű széna nem csak az emésztőrendszernek tesz jót, hanem biztosítja a természetesebb környezetet, ha belebújhatnak, fetrenghetnek benne. Akik nagyobb karámban vagy szabadon tartják kiskedvenceiket, akár egy otthoni rétecskét is kialakíthatnak egy magasabb dobozból. A talajról evés egyébként is természetesebb. Sose tegyétek túl magasra a szénatartót.

Mindig biztosítsatok megfelelő mennyiségű, friss, pormentes, penésztelen, zöld, ropogós, hosszúszálú szénát.🤗🌿

Figyelem!😱 Egyre több a furcsa tartalom a bunnyNature szénákban!🙈🤣

nyuszi

Részletes termékinformációk

Termékjellemzők:

  • Egyedi növények és változatos gyógynövények
  • A legjobb minőségű virág és gyógynövény részek
  • Változatos íz
  • Kézzel szedett és csomagolt
  • Meleg levegővel gondosan szárított - CO2 semleges
  • Hosszú ropogós szárak

A legtermészetesebb és legkiválóbb minőségű széna, amit csak el tud képzelni. Magától értetődő, hogy természetvédelmi tájakról érkezik: mentesek mindenféle növényvédő-szerektől és műtrágyától. Ez az igazi otthona a változatos és természetes növényeknek; egy olyan összetétel, amelyet mesterséges módon képtelenség megteremteni.

De még a természetvédelmi tájakon burjánzó növényzet is igényli a nyírást (a megfelelő időpontban), mert ez az egyetlen módja a változatosság fenntartásának, aminek köszönhetően vonzó marad az állatok számára.

Ez is része a bunny-féle fenntarthatósági ciklusnak. Mi lenyírjuk a szénát a természetvédelmi területeken, hogy az állatok később is megtalálhassák a számukra oly értékes élelmet és mindemellett egyedi minőségű, összetételű és struktúrájú szénához jutunk.

Összetevők: Természetvédelmi mezőről származó széna, almadarabok* 10%

*: DE ÖKO-001 tanúsítvánnyal rendelkező termelőktől.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13