Brit Mono Protein Tuna & Sweet Potato

A Brit Mono Protein Tuna & Sweet Potato egy hipoallergén konzerves kutyatáp tonhallal és édesburgonyával. Az egy fehérjét tartalmazó recept alkalmas az allergia és az élelmiszer-intolerancia kockázatának csökkentésére. Jó választás érzékeny emésztésű, allergiás, és étel intoleranciával rendelkező kutyák számára. Magas arányú minőségi hús és annak kíméletes feldolgozása garantálja a kiváló ízt és aromát. Ideális kiegészítő a granulátumhoz. Segít javítani az eledel bevételt és pótolni a folyadékokat. Glutén, szója, GMO nélkül.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Brit Mono Protein konzerves kutyaeledelek

Brit Mono Protein konzerves kutyaeledel tonhallal és édesburgonyával

Összetétel: 72% tonhal, 22,0% húslé, 5% édesburgonya, 1% ásványi anyag

Analitikai alkotóelemek: nyersfehérje 10,0%, zsírtartalom 7,0%, nyershamu 3,0%, nedvesség 80,0%, nyersrost 0,3%

Tápanyag összetétele: D3-vitamin (E671) 250 IU, E-vitamin (3a700) 100 mg, cink (3b606) 15 mg, vas (E1) 10 mg, mangán (E5) 3 mg, jód (3b201) 0,75 mg, réz (E4) 0,5 mg, biotin (3a880) 0,2 mg

Etetési ajánlás: A napi adag aktivitástól és környezettől függően változhat. A sokszínűség és az étvágy növelésére szolgáló tálalás esetén ügyelj arra, hogy csökkentsd a kutya rendszeres étkezésének ajánlott napi adagját. Szobahőmérsékleten etesd. A kutyádnak biztosítsál hozzáférést friss ivóvízhez.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.