Blooming Pets Muscle Toner - Izomtömeg növelő étrendkiegészítő kutyák számára

Blooming Pets Muscle Toner - Izomtömeg növelő étrendkiegészítő

18 450Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...

A Blooming Pets Muscle Toner egy kutyák részére kifejlesztett termék az izomzat fejlődése és izom regenerációjának támogatására. Növeli az állóképességet, fejleszti az izmokat és kiváló hatása van az általános megjelenésre is. Segít a megnövelt erőnlét és maximális teljesítmény elérésében, az izomtömeg növelésében és szálkás izomzat kialakításában. Ajánljuk az aktív munkakutyák, versenykutyák vagy atletikus versenyeken részt vevő kutyák részére. Segít, hogy az intenzív munka során elvesztett izomtömeg újraépüljön.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Csak természetes alapanyagokat tartalmazó készítmény. A Blooming Pets Muscle Toner a rizskorpa-olaj, Gamma Oryzanol (Cycloartentyl ferulate) és kreatin tartalma miatt könnyen felszívható a gyomor és bélrendszerben. Növeli az állóképességet, fejleszti az izmokat és kiváló hatása van az általános megjelenésre is. Segít a megnövelt erőnlét és maximális teljesítmény elérésében, az izomtömeg növelésében és szálkás izomzat kialakításában.

A Gamma oryzanol ajánlott az aktív munkakutyák, versenykutyák vagy atletikus versenyeken részt vevő kutyák részére. Segít, hogy az intenzív munka során elvesztett izomtömeg újraépüljön.

Az L-karnitin fontos a zsírsavak transzport-folyamataiban valamint a sejtszintű energia termelésben. Az L-karnitin hiánya a szív- és vázizmokra negatív hatással van.

A kreatin az izomösszehúzódás szereplője, növeli a fizikai teljesítményt a rövid gyors és magas intenzitású mozgások során.

Adagolási javaslat naponta egyszer a táplálékba keverve:

Kölyökkutyáknak elválasztás után javasolt.

  • Kistestű kutya (max 5kg): 2,5 ml (0,5 teáskanál)
  • Közepes testű kutya (5kg – 20kg): 5ml naponta ( 1 teáskanál)
  • Nagytestű testű kutya (20kg – 30kg): 7.5ml naponta (1,5 teáskanál)
  • Óriás testű kutya (30kgs+): 10ml naponta (2 teáskanál)

Kiszerelés: 250 ml (BPH 457) adagolós műanyag flakonban

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13