Bimeda Flee háztartási bolhaspray

Bimeda Flee háztartási bolhaspray

9 190Ft
Betöltés alatt...

A Bimeda Flee háztartási bolha spray alkalmazásával a háztartásokban a macskák és kutyák bolha fertőzései hatékonyan ellenőrzés alatt tarthatók. Felnőtt bolhákkal, azok összes fejődési alakjával (pete, lárva, báb és imágó), szemben hatékony.

Háziporatka ellen is hatásos. A Bimeda Flee alkalmazásával eredményesen csökkenthető az atkákból és azok anyagcseretermékeiből származó allergének mennyisége, ezáltal az atopiás dermatitisz jelentkezése.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Bimeda Flee háztartási bolha spray nem mérgező és nem pesticid hatású.

A 0,4%-os dimeticon tartalmú spray a bolhák és atkák fejlődési alakjai szempontjából egy ragacsos csapdaként működik. A felnőtt bolhák 3 percen belül, a lárvák 10 percen belül mozgásképtelenek lesznek. A bábok ugyan továbbfejlődnek, de nem képesek kibújni és ezzel megszakad a bolha életciklusa.

A Bimeda Flee – nem pesticid vagy insecticid hatású, hatásmódja fizikai jellegű, rezisztencia sem jelentkezik ellene. A benne levő szilikon „knock-down“ hatása a hasonló a permethrin- és pyripoxifen tartalmú szerekkel. Ebben az esetben a „knock-down“ hatás nem azt  jelenti, hogy a paraziták valójában mikor pusztulnak el, hanem, hogy mikor válnak mozgásképtelenné. A kezelés után a FLEE spray hatását legalább 6 napig megőrzi a kárpitban, mozgásképtelenné téve az oda kerülő felnőtt bolhákat és a lárva alakokat is. Az alkalmazást követően a környezet akár 9 héten keresztül bolhamentes maradhat, ezért ismételt alkalmazása 6-9 hetente ajánlott.

A házipor eredetű  allergének mennyisége a felnőtt házipor atkák számának, ezek bélsarának és kültakaró maradványainak megfelelő kontroll alatt tartásával hatékonyan csökkenthető.

A hatékony bolhaellenes védekezéssel és az allergének mennyiségének csökkentésével a háztartásokban az atópiás háziállatok tünetei csökkenthetőek, ezáltal a termék a házi porallergiában szenvedő állatok allergiás tüneteinek indirekt csökkentésére is alkalmas. (Thornton & Ross).

Toxicitása alacsony. Szájon át felvéve sem mérgező más állatfajok számára. Alkalmazása hüllők, halak és növények  szempontjából is biztonságos. Orális vagy külsődleges alkalmazást követően a bélcsatornából vagy a bőrfelületről nem szívódik fel. Biztonságosságára jellemző, hogy más dimeticon tartalmú szereket gyerekek fej tetvessége esetén alkalmazzák.

  • hatékony,
  • színtelen,
  • szagtalan,
  • nincs allergizáló hatása,
  • teljesen biztonságos,
  • nem toxikus,
  • rezisztencia nincs ellene.

Összetétel:
Hatóanyag:

  • 0.4% Dimeticone gél / gumi
  • Cyclometicont is tartalmaz

Környezetben alkalmazható spray.

400 ml-es kiszerelésben kapható.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13