Belcando Vital tabletta

Belcando Vital tabletta

Ez az újszerű tabletta kiegészíti a táplálkozást, és annyira ízlik kutyájának, akár egy jutalomfalat. A Belcando Vital a természetes védekezőképesség fokozására szolgál. Aktiválja a test saját immunrendszerét és ezért ajánlott kölyök-és növendékkutyáknak, idősebb kutyáknak, stressznek kitett kutyáknak és érzékeny vagy lábadozó kutyáknak. A Belcando Vital tabletták teljesen természetes forrásból származnak, 60 és 120 darabos kiszerelésben kaphatóak.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Alkalmazási terület:

A természetes ellenálló képesség növelésére. CaniImmun olyan természetes hatóanyagokkal egészíti ki a kutya táplálékát, melyek a szervezet saját ellenálló rendszerét stimulálják az alábbiak szerint:

 • Az élesztõ sejtekbõl nyert ß-1,3/1,6 Glucane, a fehérvérsejtek receptoraival reakcióba lépve, közvetlenül aktiválja az immunrendszert.
 • A C vitamin, a ß-1,3/1,6-Glucannal szinergikusan hat. Mivel a nagyobb terhelés hatására a kutya nem képes eleget elõállítani, a mûködõképes leukociták megóvása és a szervezet stressz terhelésének a bekorlátozása érdekében rendkívül fontos szerepe van. 
 • A sörélesztõ egy sor különbözõ életfontosságú anyag komplexe (enzimek, glutatin) melyek pozitív hatással vannak az Immunstátuszra. 
 • A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminosavakban.

A CaniImmun® etetését javasoljuk:

 • Érzékeny kutyáknak.
 • Különösen nagy stressz terheléskor.
 • Kölyköknek és növendék kutyáknak
 • Lábadozó kutyáknak és idõsebb kutyáknak
 • A kölyköknél és a növendék kutyák esetében az anyaállattól történõ leválasztáskor keletkezõ immunhiányos idõszakot, a CaniImmun® tápanyagai kiegyenlítik azáltal, hogy elõsegítik a szervezet saját immunrendszerének kialakulását.
 • A kifejlett és idõsebb kutyák esetében a CaniImmun® tápanyagai a szervezet saját védekezõ képességét serkentik és így a kutyák ellenállóbbak és életerõsebbek lesznek.

Beltartalmi anyagok:

 • Nyersfehérje 26,0 %;
 • Nyerszsír 6,5 %;
 • Nyersrost 6.5 %;
 • Nyershamu 15,0 %

Természetes antioxidánsal: természetes eredetû, erõsen tokoferol tartalmú kivonat (=természetes E vitamin )

Adalékanyagok kg-onként: C-vitamin 10.000 mg

Összetétel: Sörélesztõ, szárított baromfihús, tejsavó por, kálciumkarbonát, cellulóz, élesztõ kivonat ß-1,3/1,6 Glucane, maláta, szárított teljes tojás, szárított máj, kovasav, szárított hal, magnézium sztearát.

Ez a kiegészítõ táplálék a teljes értékû táplálékokhoz viszonyított lényegesen magasabb nyomelem tartalmának köszönhetõen, a kutyák napi adagjának max. 5 %-ig etethetõ.

Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testtömeg naponta

CaniImmun mindezek által az oltások hatását támogatja.

A CaniImmun tablettát a kutyák nagyon szívesen fogyasztják , így akár jutalomfalatként is adható néha. Ahhoz, hogy a CaniImmun a védekezési rendszert hatásosan tudja késztetni, legalább 4-6 hét etetése javasolt. Fiatal állatoknak a 4.-5. héttõl egészen a kifejlett korig javasolt az adása.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13