Belcando Junior alutasak csirkehússal és sárgarépával

A Belcando Junior alutasak csirkehússal és sárgarépával egy kiváló minőségű tasakos nedves eledel fiatal kutyák számára. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hús, tasakba kiporciózva. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. Rendkívüli ízletességének és hasznosíthatóságának köszönhetően kiváló az érzékeny és válogatós kutyáknak. Aroma, színező- és tartósítószerek használata nélkül készül.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kiváló receptúrák egy etetési méretben csomagolva. A Belcando Finest Selection rendkívüli ízletességének és hasznosíthatóságának köszönhetően kiváló az érzékeny és válogatós kutyáknak..

Minőségi garancia: A Belcando Finest Selection kutyaeledel gondosan és kíméletesen feldolgozott természetes termékekből, aroma, színező- és tartósítószerek használata nélkül készült.

Etetési javaslat:

  • Keverd a Belcando Finest Selection kutyaeledelt a Belcando szárazeledellel, így kutyád nap mint nap egy új íz világgal fogyaszthatja kedvenc eledelét.
  • Szobahőmérsékleten, a táblázatnak megfelelő adagban etethető.
  • Mindig álljon a kutya rendelkezésére friss ivóvíz!

Összetétel: Csirkehús, -szív, -máj, -zúza (67%); húslé (27%); sárgarépa (4%); lazacolaj (1%); szárított tojás (0,5%); ásványi anyagok (0,5%)

Beltartalmi anyagok: Fehérje: 11,0%; zsír: 7,0%; nyershamu: 1,9%; nyersrost: 0,4%; nedvesség: 78%

Adalékanyagok kg-onként: D3 vitamin 200 NE; E vitamin 50 mg; Mangán 2 mg; Cink 20,0 mg; Jód 0,2 mg.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13