Beaphar Vermicon bolha- és kullancsirtó spray macskáknak

1 vélemény alapján

Beaphar Vermicon bolha- és kullancsirtó spray macskáknak

6 290Ft
Betöltés alatt...
A dimetikon alapú Vermicon Cat Spray egy macskák élősködők elleni védelmére szánt készítmény, amely mozgásképtelenné teszi a bolhákat, kullancsokat és más élősködőket, mint a szúnyogok, tetvek, atkák, lepkeszúnyogok, stb. Pontos hatásmechanizmusa, hogy blokkolja az élősködők ízületeit, így azok a Vermiconnal való érintkezést követően néhány percen belül mozgásképtelenné válnak, nem tudnak a vérszívásra alkalmas helyzetbe kerülni, elpusztulnak, lehullanak az állatról. Ez a készítmény nem tartalmaz semmilyen kémiai rovarölőszert.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A hatékonyságot biztosító összetevője, a dimetikon egy finom bevonatot képez, aminek hatását – bár nem egy ragacsos anyagról van szó, mégis - leginkább a ragasztós csapdákéhoz lehet hasonlítani: a bolhák, kullancsok és egyéb élősködők ízületeik fizikai blokkolása következtében válnak mozgásképtelenné. A dimetikon a bolhák valamennyi fejlődési szakaszában hatékony.

A Beaphar Vermicon Cat Spray főbb tulajdonságai:

 • Nem tartalmaz irtószert, fizikai úton hat
 • Blokkolja az élősködők ízületeit, így azok rövid úton mozgásképtelenné válnak
 • Igen biztonságos, fő összetevőjét humán készítményekben is használják
 • A kezelést 4 hetente, vagy minden fürdetést követően meg kell ismételni
 • Kullancsal erősen fertőzött területeken való kirándulások megkezdése előtt a Vermicon spray kiegészítő használata ajánlott

Használati utasítás

Használat előtt rázza fel. Nagyjából 10 cm távolságból fújja a macska szőrére, míg enyhén nedves nem lesz, szőrnövekedéssel ellentétes irányban. Fújja be az állat lábait, hasát valamint a mellkasát. Fésülje át a bundát, hogy teljesen eloszlassa rajta a spray-t, és hagyja megszáradni.

 • Megelőzésre (még nincs élősködő az állaton): ismételje meg a kezelést 3-4 hetente, vagy minden fürdetés után.
 • Irtásra (az élősködők jelen vannak az állaton): a kezelés után szárítsa meg a bundát majd alaposan öblítse le. Várjon, míg a bunda megszárad, majd ismételje meg a kezelést (öblítés nélkül). Kezelje a környezetet is egy arra szolgáló irtószerrel, hogy megakadályozza a visszafertőződést.

A biztosabb hatás érdekében a Vermicon Line On Spot on-nal együtt használja.

Figyelmeztetés: Ne alkalmazza 12 hetesnél fiatalabb cicán! Kizárólag külsőleges használatra. Ne alkalmazza bőrsérülések esetén! Gyermekek kezébe ne kerüljön! Kerülje a készítmény szembe kerülését! Amennyiben a készítmény a szembe kerül, azonnal bőséges csapvízzel ki kell öblíteni. Ne alkalmazza a készítményt vemhesség, vagy laktáció idején!

Összetevők: Dimethicone (CAS N ° 68937-54-2) 38 g / l, Aloe Vera (CAS N ° 94349-62-9) 5g / l, Perfume 10g / l

Tartalom: 250 ml

Gyártja: Beaphar BV. Raalte, Hollandia

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


  Vendég (#D4A79)  -  2021. 03. 09. 16:41

  Eddig úgy tűnik megoldotta a bolha problémát. A többi hasonló termékkel ellentétben ennek finom, kámforos illata van.

Utoljára módosítva: 2024.02.13