Beaphar Spray Away folttisztító és szagtalanító spray

Beaphar Spray Away folttisztító és szagtalanító spray

4 890Ft
Betöltés alatt...

A Beaphar Spray Away folttisztító és szagtalanító spray a legújabb, hasznos baktérium-technológia segítségével semlegesíti az állatos háztartásokban előforduló foltokat és kellemetlen szagokat. Haználható szőnyegeken és a bútorkárpiton is. Ideális állatos háztartásokban. Kókusz illattal.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A hasznos baktériumok megemésztik a szerves anyagokat és foltokat, frissességet és tisztaságot hagyva maguk után a szőnyegeken és a bútorkárpiton. A spray ideális választás a kölykök körül időnként előforduló kisebb balesetek esetén. A Beaphar Spray Away PLUS hatékonyan távolítja el a vizelet, ürülék, vér és hányás okozta szagokat és foltokat, de mindennapos háztartási használatra is hasznos lehet, például ételek vagy italok okozta foltok esetén. A Beaphar Spray Away biztonságosan alkalmazható a legtöbb szőnyegen, bútorkárpiton és állatfekhelyen.

A legjobb eredmény érdekében alkalmazza a sprayt minél hamarabb. Rázza fel a flakont. Fújja be alaposan az érintett területet, takarja le egy ronggyal néhány percre, majd a segítségével dörzsölje át a felületet. Makacs vagy régebbi foltok esetén ismételje meg a kezelést.

Összetevők: kevesebb mint 5% nem ionos felületaktív anyag, víz, baktériumok, enzimek, természetes növényi kivonat (yucca schidigera)

Űrtartalom: 500 ml

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13