Beaphar COMBOtec Cat spot on macskáknak

Beaphar COMBOtec Cat spot on macskáknak bolhák, kullancsok és szőrtetvek ellen

5 890Ft
Betöltés alatt...

A Beaphar COMBOtec Cat rácsepegtető oldat - spot on - elpusztítja a bolhákat, kullancsokat és szőrtetveket, valamint megakadályozza, hogy a kezelt macskák környezete a bolhák éretlen fejlődési alakjaival fertőződjön. Szintén védelmet nyújt bolhafertőzés kiújulása ellen. 2 aktív hatóanyag, fipronil és (S)-metoprén. A fipronil akalmazása után 24 órán belül elpusztítja a bolhákat, 48 órán belül pedig a kullancsokat és a tetveket. Vemhes állaton is alkalmazható.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

COMBOtec 50 mg / 60 mg oldat rácsepegtető oldat macskák és vadászgörények számára A.U.V.

Macskák és vadászgörények kezelésére. védelmet nyújt önálló bolhafertőzések, valamint azokhoz társuló, kullancsok és/vagy szőrtetvek okozta fertőzések ellen.
Macskáknál és vadászgörényeknél alkalmazva elpusztítja a bolhákat (Ctenocephalides spp.), és 4 héten keresztül véd az új fertőzések ellen.
Macskáknál és vadászgörényeknél alkalmazva elpusztítja a kullancsokat (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Rhipicephalus sanguineus), és macskák esetében 2 héten át, vadászgörények kesetében pedig 4 héten át véd az új fertőzések ellen.
Macskáknál alkalmazva elpusztítja a szőrtetveket (Trichodectes canis).

Gátolja a bolhák petéinek, lárváinak és bábjainak fejlődését és ugyanennyi időn keresztül megakadályozza, hogy a kezelt állatok környezete a bolhák éretlen fejlődési alakjaival fertőződjön.

A fipronil az alkalmazást követő 24 órán belül elpusztítja a bolhákat, 48 órán belül pedig a kullancsokat és a tetveket. Az alkalmazás módja: külsőleg, helyileg, a bőrre alkalmazva. 10 kg-nál kisebb testtömegű macskák esetében macskánként egy 0,5 ml-es pipetta - ami megfelel a minimálisan ajánlott 5 mg/kg fipronil és 6 mg/kg (S)-metoprén adagnak -, helyileg, bőrre alkalmazva. Vadászgörényenként egy 0,5 ml-es pipetta - ami 50 mg fipronil és 60 mg (S)-metoprén adagnak felel meg, helyileg, a bőrre alkalmazva.

A készítmény ártalmatlanságát értékelő vizsgálatok hiányában az egyes kezelések között legalább 4 hétnek kell eltelnie.

Utasítások: MINDIG OLVASSA EL A TERMÉK CSOMAGOLÁSÁN LÁTHATÓ LEÍRÁST HASZNÁLAT ELŐTT! 1, A könnyen felnyitható sarkok segítségével távolítsa el a pipettát a buborékcsomagolásból. Ne szúrja át a fóliát ollóval, késsel vagy más éles eszközzel, mivel az megsértheti a benne lévő pipettát. 2, Tartsa függőleges helyzetben a pipettát. Óvatosan ütögesse meg a pipetta felső, vékonyabb részét, hogy a teljes folyadékmennyiség a pipettatestbe kerüljön. 3, Ollóval vágja le a pipetta csúcsát. Hajtsa szét a szőrt a lapockák között, amíg láthatóvá nem válik a bőr. 4, Helyezze a pipetta hegyét a bőrre, majd a pipettát finoman összenyomva ürítse a benne lévő tartalmat a bőrre. Ügyeljen arra, hogy a készítmény ne áztassa át a szőrt, mert ettől a szőr a kezelés helyén átmenetileg ragacsos kinézetű lesz.

Összetevők: Fipronil 50 mg, (S)-metoprén 60 mg, Butil-hidroxianizol (E320) 0,10 mg, Butil-hidroxitoluol (E321) 0,05 mg. (Segédanyagok: q.s. 0,5 ml)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13