Beaphar Care+ csincsilla eledel

5 890Ft
Betöltés alatt...
Beaphar Care+ szuperprémium eledel csincsilláknak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Beaphar Care+ Csincsilla eledel nagyon ízletes, szuper prémium minőségű teljes értékű eledel csincsilláknak. A Care+ állatorvosokkal, táplálkozástudományi és csincsilla szakértőkel közösen került kifejlesztésre. A különleges gyártási folyamat, a nagy nyomás és a magas hőmérséklet hatására a fehérjék könnyen emészthetővé válnak, a táplálék tiszta és egészséges lesz az alapanyagokban jelen lévő kórokozó baktériumok, penész és vírusok elpusztítása révén. Mivel a táplálék minden egyes extrudált darabja azonos összetevőkből áll, megelőzhető az egyoldalú takarmányozás. Ennek eredményeként megszűnnek a maradékok, s biztosítva lesz, hogy az összes szükséges beltartalom elfogyasztásra kerül.

A csincsillák emésztőrendszere rendkívül érzékeny, ezért a Care+ Csincsilla eledel rendkívül alacsony zsírtartalmú és nagyon magas a rosttartalma. Megfelelő arányban tartalmaz Omega 6 és Omega 3 zsírsavakat és a termékben lévő fehérjék gazdagok az izomfejlődéshez szükséges alapvető aminosavakban.. Természetes összetevők (Echinacea, Spirulina-alga, és Yucca Schidigera) és frukto-oligoszacharid, ill. a frukto-oligoszacharid együttesen kerül hozzáadásra. Az eledelben lévő ásványok fehérjeburka segíti azok felszívódását. A Care+ Csincsilla eledelt összetétele teszi tökéletesen kiegyensúlyozott táplálékká a csincsillaok számára.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13