Beaphar CaniComfort feromonos nyugtató nyakörv kutyáknak

9 190Ft
Betöltés alatt...

A Beaphar CaniComfort kölyökkutyáknak készült nyakörvben használt feromon egyszerűen és hatékonyan járul hozzá a kutya megnyugtatásához és a nem kívánt viselkedés csökkentéséhez. A feromon hozzájárul kutya megnyugtatásához és a nem kívánt viselkedés csökkentéséhez. A nyakörv a kutyák nyugtató feromonjának (kutya appezinek) szintetikus másolatát tartalmazza. Olyan helyzetekben ajánlott, amikor a kutyát új tapasztalatok (új vagy idegen környezet, bútorok megszokása) vagy stressz (vihar, tűzijáték, zajok) éri.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Beaphar CaniComfort egyszerűen és hatékonyan járul hozzá kutyánk megnyugtatásához és a nem kívánt viselkedési formák csökkentéséhez. A kutya számára biztonságérzetet nyújtó appezin feromon analóg alkalmazásával elősegíthető a nyugodt környezet biztosítása, és csökken az esélye a nem kívánt viselkedési formáknak (pl. ugatás, rongálás, jelölés, nyalakodás, vakaródzás), vagy az általános szorongásnak.

A Beaphar CaniComfort különösen hatékony, amikor a kutyánkat új környezeti hatások (pl. beszoktatás, találkozás új kutyával, új helyre költözés, új családtag érkezése), vagy stressz (vihar, tűzijáték, egyéb hanghatások) érik. A nyakörv hatása 4 hétig tart. A Beaphar CaniComfortban található kutya appezin feromon a kutyák ún. „nyugtató feromonjának” (kutya appezinek) szintetikus másolata, melyet a laktáció idején az anyakutya természetes módon termel, így kulcsszerepet játszik a kölykökkel való kötődés kialakulásában. A kutya appezin feromon a kölyköknél és a felnőtt kutyáknál egyaránt erősíti a biztonságérzetet. Beaphar CaniComfort bármilyen fajtájú kutya esetében használható, nem szedálja a kutyát és más állatokat.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13