Barf Love 100% őrölt szarvascsont kutyáknak

Kitűnő hasznosulású, természetes kalcium és foszfor forrás. Használata akkor javasolt, ha bármilyen okból az eledele nem tartalmaz elegendő kalciumot,. Adható főtt/barf étrend mellé is, továbbá allergiás kutyáknak is minden testméretben és életszakaszban. Magas hatásfokkal működik ízületi- és csontproblémák esetén kúraszerűen adva.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kutyád számára minden életkorban fontos a megfelelő kalcium bevitel. Az őrölt szarvascsont optimalizálja a kutya kalcium- és foszforellátását, valamint fontos a csontok és ízületek felépítésében és fenntartásában. A könnyen hozzáférhető kalcium számos anyagcsere-folyamatot támogat. A vemhes és szoptató szuka számára nélkülözhetetlen a megfelelő szint biztosítása, a kölyökkutyák számára pedig a fejlődéshez, növekedéshez, fogazathoz is szükséges. Az őrölt szarvascsont emberi fogyasztásra szánt húsos csontrészekből készül.

Táppal történő etetés mellé is javasoljuk a használatát minden életkorban. Ha főzöl kutyusodnak, a kalcium utánpótlásról mindenképpen gondoskodnod kell, hiszen főtt csontot nem ehet kedvenced, így a termék tökéletes kiegészítője a házi kosztnak. Ha barfoztok, de nem szeretnél vagy félsz csontot adni kedvencednek, akkor az őrölt szarvascsontot javasoljuk! Allergiás kutyusoknak kitűnő alternatíva, hiszen a szarvas allergén faktora alacsony.

A csukamájolajjal fokozhatod a hatását, hiszen a D vitamin tartalma gondoskodik a kálcium jobb felszívódásáért.

Mikor javasoljuk a használatát?

- Csont és fogazat erősítésére minden életkorban, illetve ezen területek problémáinak megelőzésére
- Főtt étrend mellé 
- Allergiás kutyák kalcium pótlására
- Vemhes és szoptató szukák megnövekedett kalcium igényének kielégítésére
- Kölyökkutyáknak 1 éves korig

Összetevők: 100% szarvas csont, őrölt
A termék nem tartalmaz szintetikus adalékanyagokat, tartósítószert, ízfokozót, színezéket, kizárólag 100%-ban természetes összetevőket. 

Analitikai összetevők: Nyersfehérje 39,5%, zsírtartalom 15,9%, nyershamu 38%, Ca 15%, P 7%, Na 0,62%. Minden összetevő természetes eredetű.

Adagolási javaslat (kutya súlyához és életszakaszához igazítva):

- Kölyökkutyáknak 1 éves korig: kb. 2 g / testtömeg kg-onként
- Felnőtt kutyáknak 0,5 g / testtömeg kg-onként

Mennyi ideig adhatod?
Folyamatosan adható. Ha megelőzésképp használod, 4 hetes kúrákban javasoljuk a használatát!

Figyelem! A termék takarmány-kiegészítő és nem helyettesíti az esetlegesen szükséges állatorvosi kezelést!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.