Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Az Aquaforest cég BIO S készítménye baktérium kultúrákat tartalmaz, melyek kedvező feltételeket teremtenek a nitrobaktérium törzsek szaporodásához. A speciálisan kiválasztott baktérium törzsek elősegítik az ammónia és más mérgező szerves vegyületek eltávolítását. Egy újonnan berendezett akváriumban ezek a baktérium kultúrák a motorjai a nitrát körforgásnak és ők biztosítják az első akváriumlakók számára a kedvező mikrobiológiai feltételeket.

A már régebben működő akváriumokban a BIO S baktérium kultúra folyamatos adagolásával az összes szűrési rendszer (probiotikus vízkezelés, DSB szűrő, bio pellettes szűrés, siporaxos szűrés, stb.) működését elősegítjük.

Adagolás: az akvárium indításakor 1 csepp 100 liter vízhez naponta az első két héten.

Ajánlott az adagolása továbbá: halpusztulás esetén, valamint újabb halak telepítésekor, illetve heti vízcsere esetén is.

Gyermekek elől elzárandó!

Csak akváriumban használható!

Emberi fogyasztásra nem alkalmas!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13