AniFlexi Marine V2 - Ízületvédő allergiás kutyáknak

AniFlexi Marine V2 - Ízületvédő allergiás kutyáknak

10 200Ft
Betöltés alatt...

Az AniFlexi Marine V2 egy több összetevőből álló táplálékkiegészítő kutyák számára, támogatja a mozgásszervi rendszer megfelelő működését. A készítmény hatóanyagai táplálják a porc- és csontszövetet, serkentik a szervezetet saját kollagéntermelésre, emellett gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal is rendelkeznek. Kiváló alternatíva allergiában szenvedő kutyáknak! A hidrolizált halkollagén, a hialuronsav, az új-zélandi zöldkagyló, a tengeri élőlényekből származó glükózamin-szulfát és a cápaporc magas biohasznosulásukról ismert anyagok, amelyek más fehérjeforrásokra allergiás állatoknál is biztonságosan alkalmazhatók.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

AniFlexi Marine V2 a mozgásszervi rendszer degeneratív rendellenességei által okozott betegségekben szenvedő állatok számára készült. A készítmény profilaktikusan ajánlott a takarmány kiegészítéseként intenzív növekedés időszakában fiatal kutyáknak, amelyeknél előfordulhatnak ízületi porcfejlődési rendellenességek, valamint ízületi betegségekre hajlamos felnőtt kutyáknak.

Javallat:

 • Gátolja az ízületi degeneráció előrehaladását
 • Javítja az ízületek mozgékonyságát és rugalmasságát
 • Táplálja és serkenti a porcszövet regenerálódását
 • Csökkenti a degenerációval járó fájdalmat és gyulladást
 • Támogatja a mozgásszervi rendszer megfelelő fejlődését ízületi porc rendellenességekkel küzdő kölyökkutyáknál

Az AniFlexiMarine V2 fejlett formulája a legjobb minőségű hatóanyagokon alapul:

 • Hidrolizált halkollagén Peptan – az alapvető fehérje, amely a porcokat, inakat és szalagokat építi. A kollagén hidrolízisének folyamata javítja annak biológiai hozzáférhetőségét a szervezet számára, lehetővé téve a kötőszövetek táplálását, amelyek például az ízületeket és a csontokat építik fel. Javítja a csontsűrűséget, erősíti a mechanikai tényezőkkel szembeni ellenállásukat. Javítja a porcok és az ízületek egyéb elemeinek szerkezetét. A rendszeres adagolás javítja az ízületek mozgékonyságát és rugalmasságát, csökkenti az ízületi degenerációval járó fájdalmat.
 • Cápaporc – a GAG-ok, főleg a kondroitin természetes forrása. A kondroitin a test porcszövetében és ízületi folyadékában természetesen előforduló összetevő. Felelős biomechanikai tulajdonságaik megőrzéséért – a kompressziós ellenállásért, a megfelelő fokú hidratálásért, aminek köszönhetően csökken a súrlódás a kötések egymással érintkező mozgó elemei között. Támogatja a porcok újjáépítését, lassítja a degeneratív folyamatokat, csökkenti az ízületi gyulladások előfordulását.
 • Az új-zélandi zöldkagyló számos egészségre értékes anyagot tartalmaz: bioaktív peptideket, EPA és DHA zsírsavakat (gyengítik a tüneteket és a degeneráció előrehaladását), antioxidánsokat, gyulladásgátló vegyületeket és még sok mást! A hatóanyagok gazdagságának köszönhetően sokrétűen hat: csökkenti a duzzanatot és a gyulladást, valamint csökkenti a degenerációval járó krónikus fájdalmakat, lassítja az ízületeket építő struktúrák leépülését.
 • Glükózamin – a porc és az ízületi folyadék természetes összetevője. Serkenti a szervezetet a kollagén szintézisét, aminek köszönhetően javul a porc regeneráció folyamata. Serkenti az ízületi folyadék termelődését, ami csökkenti az ízületi struktúrák közötti súrlódást. Kondroitinnal kombinálva csökkentik az ízületi merevséget, duzzanat- és fájdalomcsillapító hatásúak.
 • Hialuronsav – a szervezetben természetesen előforduló glükózaminoglikán (GAG), a porc és az ízületi folyadék összetevője. Vízmegkötő képességének köszönhetően szabályozza a szövetek hidratáltságának mértékét, ami befolyásolja azok rugalmasságát, valamint fenntartja a folyadék megfelelő viszkozitását az ízületi tokban, ami csökkenti az egymással érintkező ízületi struktúrák közötti súrlódást.
 • C-vitamin – serkenti a kollagén termelődését a szervezetben és megakadályozza annak lebomlását. Serkenti a csontképző sejtek termelődését, lassítja a csontritkulás folyamatait és elősegíti a sérülések utáni gyorsabb regenerációt. Antioxidánsként – csökkenti a gyulladást a szervezetben, csökkenti a fájdalmat.

Hatóanyagok 1 tablettában:

 • Hal kollagén Peptán: 300 mg
 • Cápaporc: 300 mg
 • Új-zélandi zöldkagyló: 250 mg
 • Glükozamin-szulfát: 50 mg
 • Hialuronsav: 30 mg
 • C-vitamin: 30 mg

Összetevők: hidrolizált halkollagén Peptán, fagyasztva szárított cápaporc liszt, fagyasztva szárított új-zélandi kagylóliszt (Perna canaliculus), glükózamin-szulfát (rákfélékből), nátrium-hialuronát(hialuronsav), aszkorbinsav, mikrokristályos cellulóz, sztearinsav, magnézium-sztearát

Adagolás: napi 1 tabletta a kutya minden 15 kg testtömegére. 15 kg-nál kisebb súlyú kutyák – 1 tabletta naponta. 45 kg-nál nagyobb súlyú kutyák – napi 3 tabletta

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13