Advantage 40 spot on nyulaknak és macskáknak

1 értékelés alapján

Advantage 40 spot on nyulaknak és macskáknak

Az Advantage 40 Cat/Rabbit rácsepegtető oldat havonta egyszeri alkalmazást követően védelmet biztosít macskák és nyulak (4 kg-ig) bolhássága ellen. Alkalmazás után már 12-24 órával a kifejlett bolhák 98-100%-át elpusztítja, hatékony a bolhák fejlődési alakjai ellen is. 1 vagy 4 db pipettás szerelésben kapható. A német Bayer gyógyszergyár terméke.

4 kg fölötti macskáknak ajánljuk az Advantage 80 terméket.

Termékvariánsok betöltése...

Kapcsolódó termékkategóriák
Hasonló termékek
Részletes termékinformációk

Advantage - Nem csípik a csípéseket - Bolha elleni rácseppentő oldat macskák és nyulak részére a német Bayer gyógyszergyártól

Advantage 40 Cat/Rabbit rácsepegtető oldat macskák, nyulak bolhásságának megelőzésére és kezelésére, ezáltal a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) megelőzésére, illetve a gyógykezelés részeként gyorsan és könnyen alkalmazható csöpögtető készítmény 0-4 kg közötti súlyú macskáknak és nyulaknak.

A bolhafertőzöttség tünete a gyakori hirtelen kiváltott vakaródzás és szőrhullás.

Megázás és fürdetés nem csökkenti hatékonyságát, hosszú szőrű macskáknak is ajánlott. Egy hónapig hatékony, egyszerűen alkalmazható.

Nyolc hetesnél fiatalabb macskákon ne alkalmazd!

Használata

Figyeljünk arra, hogy a testméretnek megfelelő pipettát alkalmazzuk! Vegyünk ki a dobozból egy pipettát és nyissuk ki. Hajtsuk szét a szőrt a macska tarkóján és juttassuk a pipettatartalmát közvetlenül a bőrre! Az eredményes védekezés érdekében több háziállat együtttartása esetén a többi háziállatot is le kell kezelni! Gyakori más állatokkal való kontaktus, illetve kóborlás esetén rendszeres kezelés ajánlott!

Adagolás

Egyszeri adagja 40 mg Imidakloprid /macska (4 kg testtömeg alatt), ami megfelel 1 pipetta Advantage 40-nak.

Összetétel (1 pipetta tartalma)

Hatóanyag: Imidakloprid: 40,0 mg

Antioxidáns: Butilhidroxid-toluén (Ph Eur): 0,4 mg

Vivőanyag ad: 0,4ml


Értékelések (1)

    Mary  -  2016. 12. 22. 19:50

    Tényleg hatásos, de nagyon figyelni kell, hogy az állat ne kapjon a méreténél nagyobb adagot. Kijáró állatoknál fontos, hogy a kullancstól is óvja az állatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.