Versele-Laga Nature Fibrefood Cavia

2 890Ft
Betöltés alatt...
A Versele-Laga Nature Fibrefood Cavia (korábban Versele-Laga Premium Nature Re-Balance Cavia) teljes értékű, egyedülállóan gabonamentes összetátelű, változatos és prémium minőségű eleség érzékeny emésztésű, vagy idősebb, túlsúlyos, kevesebbet mozgó tengerimalacoknak.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Versele-Laga Nature Fibrefood Cavia természetes anyagokból körültekintően összeállított, frissen aratott lucernával és gyógynövényekkel kiegészített teljes értékű eleség. A lucerna fehérjében és rostban gazdag, ami garantálja a jobb bélműködést, a jobb emésztést, és az optimális kondíciót. A pelyhesített, szárított és extrudált zöldségek, valamint a gyógynövények valódi csemegék a tengerimalacok számára, és elősegítik a táplálék optimális emésztését.

• Egyedülálló gabonamentes összetétel
• Light és Sensitive összeállítás
• Szag kontroll
• Pelletek és gabonák nélküli
• Szőrlabda oldó formula
• Kiváló rostok, válogatott zöldségek és gyümölcsök

Az eleség 16 különféle összetevőből áll, tartlamaz minden szükséges aminosavat, ásványi anyagot és nyomelemet, kifejezetten a tengerimalacok sajátos táplálékigényéhez igazodik.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13