Versele-Laga Crispy Muesli Ferrets

Versele-Laga Crispy Pellets Ferrets

2 190Ft
Betöltés alatt...
A Versele-Laga Crispy Pellets Ferrets egy professzionális, teljes értékű alap eleség görények és vadászgörények számára. Csirke és lazac ízesítéssel készül.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Versele-Laga Crispy Pellets Ferrets tartalmaz mindent, amire szüksége van a görényeknek és vadászgörényeknek ahhoz, hogy hosszú és egészséges életük legyen!

Ízletes eleség, amely nélkülözhetetlen állati eredetű fehérje tartalmának köszönhetően kiváló emésztést és egészséges fogazatot eredményez. Taurint is tartalmaz, amelynek nagyon fontos szerepe van a szív egészségében. Omega-3 és omega-6 zsírsav tartalma hozzájárul a fényes szőrzet eléréséhez, jucca kivonat tartalma pedig radikálisan csökkenti a kellemetlen szagokat.

Összetétel: hús és állati melléktermék (csirke min. 15%), gabonafélék, növényi melléktermékek, olajok és zsírok, hal és halmelléktermékek (lazac min. 4%), élesztő, ásványok, frukto-oligoszacharidok, yucca kivonat

Adalékanyag / kg: A-vitamin 30000 N.E., D3-vitamin 1500 N.E., E-vitamin 120 mg, E1 (Eisen) 60 mg, E2 (Jód) 2 mg, E4 (Kupfer) 10 mg, E5 (Mangán) 86 mg, E6 (cink) 98 mg, E8 (szelén) 0,2 mg, taurin 1200 mg, antioxidáns

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13