Párnázott cica fekhelyek

Köztudott tény, hogy a cicák kivétel nélkül szeretik a kényelmes, puha fekhelyeket és a meleg helyeket. Előszeretettel pihennek például telente az ablakpárkányon a radiátor felett, mivel az ilyen helyekről figyelemmel követhetik a kint zajló eseményeket, ráadásul a fűtőtestnek köszönhetően élvezhetik a felszálló meleg levegő kellemes érzését.

A speciális kialakítású párnázott cica fekhelyek legnagyobb előnye a hagyományos cicaágyakkal, és párnákkal szemben, hogy közvetlenül az ablakpárkányra lehet rögzíteni őket, így pihenésre, alvásra és nézelődésre is tökéletesen megfelelnek a kedvencednek. A párnázott cica fekhelyek egy másik típusát képezik azok a cicaágyak, amelyeket egy az egyben rá lehet akasztani a melegvízzel működő fűtőtestekre, radiátorokra (gázkonvektorokra nem szabad!).

Az ilyen típusú cicaágyak rendkívül kényelmes fekhelyek, így szó szerint luxuskörülményeket teremthetsz velük a négylábú doromboló barátod számára. Amint beköszönt a hideg, szeles, esős ősz, és beindul a fűtési szezon biztos lehetsz benne, hogy a cicád egyik kedvenc pihenőhelye lesz az ablakpárkányra rögzíthető, vagy a radiátorra felakasztható macskaágy. Az ilyen típusú fekhelyek minden macskafajtának tökéletesen megfelelnek, de kifejezetten ajánlottak az ősztől-tavaszig tartó időszakban a szőrzettel nem rendelkező fajták (pl. szfinx macska) számára.

Utoljára módosítva: 2024.02.13