Bolhairtó és -riasztó samponok cicáknak

Ha kijárós cicád van, aki a napja egy részét a házon kívül, például a kertben, vagy a szomszédos telkek felfedezésével tölti, akkor bizony a „kalandozásai” során más macskákkal is kapcsolatba kerül és már csak emiatt is folyamatosan ki van téve a külső élősködőkkel (pl. bolhák) történő megfertőződés veszélyének. Természetesen a kijárós cicáknak a bundája is könnyen szennyezetté válik jártukban-keltükben, mivel a természetes kíváncsiságukból adódóan mindenhova bemennek, és előszeretettel napoznak órák hosszat például poros földön fekve.

Tény, hogy a külső élősködők elleni védekezésben rendkívül hasznosak a bolha- és kullancsriasztó nyakörvek, és a különféle spray-k és csepegtetős készítmények, azonban a kedvenced bundájának szakszerű gondozásához mindenféleképpen szükséges lesz egy a számára megfelelő cica samponra.

Egy speciális bolhairtó és -riasztó sampon segítségével egyrészt extra védelmet tudsz biztosítani kedvencednek a paraziták ellen, másrészt könnyen és tökéletesen kitisztíthatod vele a bundáját a beleragadt szennyeződésektől és portól. Az ilyen típusú készítmények semmilyen allergiás reakciót, bőrirritációt nem okoznak, és olyan anyagokból készülnek, amelyek teljesen veszélytelenek a macskák egészségére nézve. Rendszeres használatuk további előnye, hogy sokkal fényesebb, egészségesebb lesz tőlük a kedvenced bundája, emellett az aktív komponenseiknek köszönhetően megszűntetik a kellemetlen szagokat is.

Utoljára módosítva: 2024.02.13