Sanicat kukoricacsutka alapú csomósodó macskaalom

4 790Ft
Betöltés alatt...
Kukoricacsutka alapú csomósodó macskaalom, amely azonnal felszívja a nedvességet és erős szagmegkötést biztosít. Nem tartalmaz hozzáadott színezékeket, parfümöket vagy káros összetevőket. Könnyű anyagból készült, így könnyedén szállítható, használható és tárolható, kellemes és fenntartható módon tarthatja tisztán macska alomtálcáját.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A mezőgazdaságból származó 100%-os termelési maradékot macskaalommá alakították át. Biológiailag lebomló és komposztálható.
Összetétel: 97% kukoricacsutka, 3% natív búzakeményítő.  
Használati utasítás: töltse fel az alomtálcát kb. 3cm vastagságban alommal. Naponta távolítsa el a szilárd ürüléket és a csomókat, majd a maradék almot keverje össze alomlapát segítségével. Töltse fel az alomtálcát friss alommal, amennyiben szükségesnek érzi. Az alom elhasználódása után az alomtálca teljes tartalmát dobja ki. Alomcserekor érdemes alaposan kitisztítani az alomtálcát. Tárolása száraz helyen javasolt.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13